asdf

Janicsák Veca SpongyaBobnak énekel

SpongyaBob Kockanadrág a világ egyik legnépszerűbb tengeri szivacsa. A Nickelodeon mesehőse meghódította a magyar énekesnő szívét is.

Bikinifenék kedves kis élőlénye SpongyaBob, már évek óta nevetteti meg a kicsiket és nagyokat is, bájos naivitásával és örökös pozitív gondolkodásával. A sárga lyukacsos szivacsért világszerte milliók rajonganak, viszont azt kevesen tudják, hogy Janicsák Veca is nagy rajongója a mesének már évek óta és most az a megtiszteltetés érte az énekesnőt, hogy édesapjával, Janicsák Istvánnal együtt énekelhette fel a népszerű mese dalait.

Gimnazista voltam, amikor berobbant a nagy "kockanadrágláz". Akik szinkronizáltak, énekeltek benne, természetesen egy picivel előbb láthatták, mint a nagyközönség. Édesapámé volt a főcímdal, én pedig egyéb zenés szerepeket kaptam.” – mesélte büszkén Veca.

vecaspongyabob

„Minden dalszöveget édesapám írt, az ő agyszüleményei ezek a magyar nevek is. Nekem a Tunyacsáp elnevezés a kedvencem, nagyon találó.”- mondja nevetve Veca, aki máig az egyik kedvenceként tartja számon a sorozatot. „Ha van rá lehetőségem, mindig megnézek egy-egy részt. Nagyon szerethető sorozat, ráadásul igazi csemege az efféle társadalomkritika. SpongyaBob nem csak egy mese. Ha jól figyel az ember, megláthatja önmagát és a 21. századi társadalmat egy tengeri szivacs naiv szemecskéin keresztül.” – magyarázta Janicsák Veca, miért van oda Bikinifenék kedves kis szivacsáért.

Az Emmy-díjas sorozat már kilenc évad óra szórakoztat. November 11-től vadonatúj részekkel tér vissza a Nickelodeon csatornájára.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon