asdf

CIA ügynökként keménykedik a Sakáltanya sztárja

  • Szerző: MoziStar
November 17-én a Kettős ügynök című akciósorozattal bővül a csatorna műsorkínálata. A férjem védelmében, a Hawaii Five-O, a Zsaruvér és az Intelligence – A jövő ügynöke mellé most egy újabb vérpezsdítő és egy igazi női kémjátszmáról szóló sorozat érkezik a Universal Channelre.

A Sakáltanyából ismert Piper Perabo most egy igazán kemény szerepben mutatja meg magát. Ő alakítja Annie Walkert, akit meglepően gyorsan beválogatnak a CIA belső részlegébe. Persze nem a két szép szeméért ugrott ilyen nagyot azon a bizonyos szamárlétrán, hanem azért, mert van valami a múltjában – egy rokon? egy eltitkolt tett? – ami miatt a CIA vezetősége ideje korán, még az ügynökképzés befejezése előtt bevette a csapatba. De erről Annie mit sem tud.Covert Affairs 2Annie-nek gyorsan kell alkalmazkodnia, hogy lebuktathasson egy hazaárulással gyanúsított szenátort. Teljesen beletemetkezik munkájába, így nem is sejti, hogy rejtélyes szeretőjének bőven van titkolnivalója.

A Kettős ügynök pont az, amit a címe is takar: egy kellemes, izgalmas, érzelmi szálakkal teli, kémdrámával megspékelt akciósorozat. Ahogy a The New York Times is írta az első epizódról: „A kettős ügynök egy vicces és ötletes sorozat, és Piper Perablo magabiztosan játssza a szerepét.”

Covert Affairs Covert Affairs 3

A Kettős ügynök november 17-től naponta, 19:20-tól a Universal Channel műsorán!

Covert Affairs 4 Covert Affairs 5 Covert Affairs 8

Megosztás facebookon