asdf

Barney Stinson a Freak Show-ban?

Érdekes hír szivárgott ki az American Horror Story „írószobájából”: Neil Patrick Harris is csatlakozhat a Freak Show szereplőgárdájához.

Őszintén szólva a magam részéről nagyon bízom benne, hogy ez a casting-terv végül tényleg megvalósul. A népszerű Így jártam anyátokkal c. komédia sztárja az utóbbi időben egyébként is jócskán foglalkoztatottá vált. Nem olyan régen mutattak be Seth MacFarlane elborult western vígjátékát, a Hogyan rohanj a veszTEDbe c. filmet, amelyben Neil Patrick Harris is fontos szerepet játszott. Hamarosan pedig érkezik a Gone Girl c. thriller, amelyben David Fincher dirigálhatott neki. Ebből is jól látszik, hogy Neil Patrick Harris nem csak népszerű színész, hanem igazán sokoldalú is.

Barney-Stinson-barney-stinson-29450032-320-480

Biztos vagyok benne, hogy megállná a helyét az elborult horror-sorozat negyedik évadjában, ami a beszédes Freak Show alcímet kapta. A korábbi évadokban megismert színészek mellett biztosan láthatjuk a negyedik szezonban Wes Bentley-t is, aki többek között Az éhezők viadalából lehet ismerős. Ő formálta meg az első rész tragikus sorsú játékmesterét, Seneca Crane-t.

Megosztás facebookon