asdf

Az HBO Europe összefog az HBO ASIA-val

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Tovább színesedik az HBO GO amúgy is színes palettája, és az amerikai, latin-amerikai illetve európai sajátgyártások mellett novembertől az HBO Asia sorozatai is világpremierként érkeznek az HBO GO-ra.
Az HBO globális sorozatainak a legjavát hozza el az európai nézőknek az HBO Asia válogatott, saját gyártású produkciói képében, melyek az HBO Europe régióiban is elérhetők lesznek a közönség számára. Az HBO Asia saját gyártású sorozatai közt megtalálható a GRISSE című történelmi dráma, a FOLKLÓR című horrorantológia és a MISS SHERLOCK című japán drámasorozat is. A sorozatok elérhetők lesznek a közép-európai régióban, beleértve Magyarországot, Csehországot, Lengyelországot, Romániát, az Adria régiót, Bulgáriát, Spanyolországot (az HBO España-n), Svédországot, Norvégiát, Finnországot és Dániát (az HBO Nordic-on).

A GRISSE már elérhető az HBO GO-n. A Miss Sherlock és a Folklór december 2-án debütál a streaming oldalon.

“A különféle kultúrák és gazdag történelmeik óriási tárháza révén az Asia a történetek olvasztótégelyévé vált, és mi örömmel keltjük életre ezeket a sztorikat, amelyek mind a régióban, mind azon túl lebilincselik majd a nézőket” – nyilatkozta Jonathan Spink, az HBO Asia vezérigazgatója. Hozzátette: “Az HBO Asia öt további eredeti produkciója érhető el az amerikai HBO-n és az HBO Europe régióiban, és mi büszkén és örömmel osztjuk meg a világgal globális hálózatunkon keresztül az Asia kínálatának javát.”
Grisse_KA
A Grisse-ről röviden: a nyolc, egyórás epizódból álló sorozat az 1800-as évek közepén, a gyarmati időkben játszódik Holland Kelet-Indiában. Az angol nyelvű sorozat egy különös csapat tagjainak történetét meséli el, akik lázadást szítanak a kíméletlen kormányzó ellen, és hirtelen egy Grisse nevű garnizonváros élén találják magukat.
A történet több figura körül bonyolódik, akik különböző hátterűek és különböző dolgokban hisznek, de szövetségre lépnek, hogy levethessék rabigájukat és saját kezükbe vehessék sorsuk irányítását. A sorozat eredeti nyelven, magyar felirattal látható.
MissSherlock_KA
A Miss Sherlock-ról röviden: Ez az HBO Asia és a HULU koprodukciójában készült, nyolc, egyórás részből álló sorozat Sir Arthur Conan Doyle Sherlock Holmesának merész feldolgozása. Az új változat japán nyelvű, a mai Tokióban játszódik, és ikonikus főhőseit, Sherlock Holmest és Dr. John Watsont nők alakítják.
Yuko Takeuchi (Dog is a Sidecar, FlashForward – A jövő emlékei) játssza a címszereplő Sherlockot, nyomozótársát, Dr. Wato Tachibanát pedig Shihori Kanjiya (Chiritotechin, Kuchizuke) formálja meg. A sorozat eredeti nyelven, magyar felirattal lesz látható.
Folklor_KA
A Folklór-ról röviden: A hat darab egyórás epizódból álló sorozatot hat rendező rendezte, és hat ázsiai ország különböző mítoszait és babonáit dolgozza fel.
A sorozat Indonéziában, Japánban, Koreában, Malajziában, Szingapúrban és Thaiföldön játszódik, és mindegyik epizód az adott ország mélyen gyökerező mítoszaiból és néphagyományaiból merít, melyekben természetfeletti lények és okkult hiedelmek is szerepet kapnak. A sorozat eredeti nyelven, magyar felirattal lesz látható.
Megosztás facebookon