asdf

A Fenegyerek a tervezettnél korábban térhet vissza!

Jó hírünk van a Netflix által gyártott Daredevil-rajongóknak: a kedvenc vak szuperhősünk, aki nappal jól menő ügyvéd szerepében is tetszeleg, a vártnál korábban térhet vissza a kisképernyőre.

Egy hónappal korábban startolhat a második évad

Az újgenerációs Daredevil-sorozat Charlie Cox főszereplésével első szezonja 2015 áprilisában rajtolt el, ami az előzetes várakozásokkal szemben nagyobb és zajosabb sikereket ért el.  Épp emiatt a csatorna úgy döntött: megéri még egyszer elmerülni Hell's Kitchen bűntől és vértől mocskos világába. A forgatás a terveknek megfelelően kezdődött el, ami most már olyan előrehaladott állapotban van, hogy várhatóan márciusban el is rajtolhat.daredevil_season_2_forgatasi_kep_megtorloA sötétebb tónusú történet a folytatásban magasabb fordulatszámon fog pörögni, ugyanis több ikonikus képregény-karakter felbukkanására is kilátás van, ami bizonyára ki fogja elégíteni a fun service-ra vágyó rajongók igényeit. Többek között, ami miatt még engem is érdekel a folytatás, az Punisher (Megtorló) feltűnése, akit Jon Bernthal testesít meg és egy méltánytalanul elhanyagolt, nagyreményű karakternek tartok. Bízom benne, hogy ügyesen nyúlnak majd hozzá.

daredevil_season_2_elektra_Elodie Yungdaredevil-season-2-elektra-elodie-yung_2Mellette számíthatunk még a hírhedt bérgyilkos, Elektra feltűnésére is, aki a Ben Affleck-féle adaptációban is feltűnt már Jennifer Garner megformálásában. Ezúttal Elodie Yung bújhat a népszerű karakter bőrébe. A kiadott képek alapján egy életveszélyesen búja nőt alakíthat. Miatta is érdemes lesz belenézni az új évadba!daredevil-s2-poster

Március 18-án érkezik a Daredevil második évada!

Megosztás facebookon