asdf

Ő volt a Jóbarátok csúnya, pucér pasija

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Huffington Post
20 év után végre kiderült a Jóbarátok című sorozat nagy rejtélye, vagyis, hogy ki is áll a csúnya pucér pasi karakter mögött.

A sorozatban elég sokszor poénforrás volt az a karakter, akiről csak annyit tudtunk, hogy csúnya, pucér és csak kétszer láthattuk a képernyőn. A stúdió eddig titkolta, ki "alakította" a karaktert, de most fény derült a kilétére.

jóbarátok_pucérpasiAz addig csak gyakran emlegetett Csúnya Pucér Pasi a harmadik évadban tűnt fel először, amikor hőseink halottnak hitték a szemben lévő házban élő férfit. Másodszor és egyben utoljára pedig az ötödik évadban láthattuk őt, amikor Ross megveszi az ő lakását, majd pucérkodva falják be az ajándék muffinokat.

A Huffington Post nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis egy év allatt sikerült kideríteni, hogy ki is áll valójában a nagydarab alak mögött. Bár kicsit fura, de a producerek, színészek, castingosok, díszletesek és egyéb stábtagok sem tudták megmondani az őt alakító színész nevét. Végül a castingos cég egyik alkalmazottjától kapott e-mailből derült fény a titokra, hogy ki testesíti meg a csúnya, pucér pasit.

jóbarátok_pucérpasi_jhJon Haugen azt mondta, azért nem fedte fel eddig kilétét, mert a Warner Bros. stúdió homályban akarta tartani azt, a rajongók kíváncsiságát fokozva.

jobaratok

Megosztás facebookon