asdf

Legolas 5 legjobb jelenete

Orlando Bloom 37. születésnapja alkalmából kiválogattuk nektek A Gyűrűk Urában általa játszott Legolas legjobb jeleneteit.

5. Legolas pajzson szörföl a Helm-szurdoki csatában

Miközben Szarumán óriási ork seregeivel harcolnak, Gimli és Legolas a Helm szurdoki csatában a fejeket számolják, a kedvenc tündénk egy pajzson csúszik le a lépcsőn és úgy nyilazza az ellenséget.

4. Ivóverseny Gimlivel

Miután megnyerték a Helm-szurdoki csatát és Legolas megnyerte a gyilkolóversenyt, Legolas és Gimli ivóversenyt rendeznek.

3. Legolas, tünde szemed mit lát?

Mikor az eltűnt hobbitok nyomait keresik, elhangzik a film egyik leghíresebb mondata: "Legolas, tünde szemed mit lát?" A válaszból készítettek egy nagyon népszerű videót, amely Orlando Bloom-hoz is eljutott és A hobbit: Smaug pusztasága forgatásán viccet is csinált belőle.

2. Legolas gúnyt űz Gimliből A hobbit második részében

A hobbit: Smaug pusztasága című részében Legolas összetalálkozik Gimli apjával, akinél talál egy fénykiépet jövőbeli legjobb barátjáról. Ekkor azonban még elég ellenségesen áll hozzá a törpök fajtájához és ki is használja az alkalmat, hogy gúnyt űzhessen belőle.

1. Legolas megöl egy olifántot

A Gyűrűk Ura utolsó részében, A király visszatérben Minas Tirith ostromakor az óriási olifántok jelentik az egyik legádázabb elllenfelet, de Legolas-nak ez sem jelent kihívást, művészi precizitással vadássza le egyiküket.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon