asdf

Johnny Knoxville 5 legviccesebb Jackass jelenete

  • Szerző: P. Kristóf
Johnny Knoxville ma ünnepli 43. születésnapját, ezért összegyűjtöttük a legviccesebb jeleneteit a Jackass-ből.

5. Anakonda

A második mozifilmjükben Johnny Knoxville, Ryan Dunn és Wee Man a természet egyik leggyilkosabb teremtényével száll szembe, egy anakondával. Ha mindez nem lenne elég, az óriáshüllőt belerakták egy műanyag labdákkal teli gyerekugrálóba, ahol el kell kapniuk. Igaz, hogy a marása nem halálos, de komoly fájdalmakat okoz nekik, amin ők csak nevetnek, ahogy mi is. 

4. A pacsi

A pacsi, vagy ötös egy kedves baráti gesztus, az összetartozás és az elismerés jele. Persze a vadbarmok háza táján ez sem egészen így van. Aki gyanútlanul sétálgat a forgatás helyszínén az könnyen megjárhatja és egy óriási méretű tenyértől kaphat pofont bármelyik sarkon. Johnny Knoxville ezúttal nem elszenvedője, hanem kieszelője és megvalósítója volt a trükknek.

3. Félresikerült rablás

Képzeld el, hogy a csendes és unalmas irodában ülsz a gép előtt, egy újabb átlagos nap. Aztán egyszer csak leszakad a plafon és két símaszkos rabló zuhan eléd, akik a szétszóródott, frissen lopott gyémántjaikat kapkodják fel a földről. Ezt a poént sütötte el Knoxville és Bam Margera még a sorozatban. Olyan élethűre sikerült, hogy valóban a frászt hozák a gyanútlan dolgozókra.

2. Rakétakilövés

Sok gyerek álmodozott arról, hogy egyszer űrhajós lesz. Johnny Knoxville megunta a képzelgést és kezébe vette a dolgot, barátaival épített egy szép piros rakétát. Sajnos azonban ahhoz nem elég nagy, hogy beleférjen, így kívölről kell jó szorosan átölelnie, hogy feljuthasson a magasba. Kilövés indul!

1. Britney Spears és a ToiToi WC

A Jackass harmadik mozifilmjéhez sikerült rábeszélnie a népszerű énekesnőt, Britney Spears-t, hogy egy mutatvány erejéig szálljon be a csapatba. Azt, hogy pontosan minek lesz kitéve, nem árulták el neki, így eleinte érthetően lelkesnek bizonyult. Aztán amikor kilövik egy ToiToi Wc-ben és a budi egész tartalma rázúdul repülés közben, akkor már kevésbé látszik boldognak, dühében jól tökön is rúgja azt, aki szarba keverte, Knoxville-t. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon