asdf

Ian Somerhalder majdnem lecsúszott Damon szerepéről

A Vámpírnaplók legdögösebb vérszívójáról összegyűjtöttünk 10 olyan dolgot, amit kevesen tudnak. Hatalmas sikert a jelenleg is futó Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) című sorozat hozta meg számára. Mystic Falls városában Damon Salvatore-t formálja meg.

A 4. évadnál tartó sorozatot milliók imádják. Fanyar humor és lazaság jellemzi nők millióinak kedvencét, akiről bizony sok érdekességet találtunk:

1. Iant a James Bond regények írója után, Ian Fleming után nevezték el.

Ian+Fleming


2. Ian anyja félig indián és félig ír, aki nagyon spirituális személyiség. Apja angol és francia származású.

family


3.  Ügynöksége, a DNA, kinevezte a Tíz Legjobb Modell egyikévé 2006-ban.

dna_ian_somerhalder_compcard_update-0


4. Azt tervezte, lakást vásárol Hawaiion, a Lost forgatása közben, mielőtt a karaktere, Boone meghalt a sorozat első évadának végén.

ian_lost1


5. A Somerhalder vezetéknév az ükapjától származik. A biológiai ükapjának, egy gazdag angol főbirtokosnak, a szeretője terhes lett és fizetett egy német bevándorló munkásnak, hogy vegye el a nőt és a gyereket nevezze el Somerhaldernek. Ian biológiai dédapja neve Hull volt.

normal_young_americans_»_Ian


6. Ian megszállottja a takarításnak és a kóbor állatok mentésének.

nina-dobrev-ian-somerhalder-cat-featured

 

7. Majdnem lecsúszott a Vampire Diaries c. sorozatban ismert Damon szerepéről, véletlenül kihagyott egy megbeszélést, mivel épp Las Vegas-ban töltötte az estét. Mikor felhívta az ügyvédjét, az meg volt győződve, hogy fújtak a szerepnek, de adtak egy második esélyt neki, ha másnap reggel 11 órakkor megjelenik és megtanul 9 oldalnyi szöveget. Így hát Ian átszelte a sivatagot, miközben tanulta a szöveget. Nyilvánvalóan jó munkát végzett a második meghallgatáson!

vampire


8. Iannek van egy tetkója, a jobb alkarján, egy felirat, ami azt mondja: "Hic et Nunc", ami annyit tesz magyarul, hogy itt és most.

ian


9. Ian megjelent egy limitált kiadású dohányzóasztal könyvben, a híres fényképész, John Russo jóvoltából.

ABoutFaceJohnRusso


10. Ian a Guess reklámarca volt két évig. 

ian-model

Megosztás facebookon