asdf

A 10 legsokkolóbb szexjelenet (18+)

A nimfomániás című film provokatívan szexuális tartalmú, sokszor megrázó képsorokat tartalmaz. Azonban a filmtörténelem során már rengeteg kiborító szexuális élményben lehetett részünk, ezért összegyűjtöttük nektek azt a tízet, ami minket a leginkább sokkolt.

10. Árnyék nélkül

Kik szexelnek: a láthatatlan ember és a szomszédja

Miről van szó: Sebastian Caine, a tudós kifejleszti a láthatatlanná  tevő szérumot, de kiderül, hogy a folyamat visszafordíthatatlan. Eleinte megpróbálja meggyógyítani magát, de szép lassan rájön, mekkora hatalom is van a kezében.

Mitől sokkoló: Láthatatlanságának tudatában átmegy a szexi szomszéd lányhoz és galád módon megerőszakolja őt, miközben a szerencsétlen lány fel sem tudja fogni, mi történik vele.

9. Shop Stop 2.

Kik szexelnek: Kotrevák Kelly és a Szexi Dög

Miről van szó: A Shop Stop című kultfilm második részében a kisbolbi dolgozók a gyorséttermek szintjére lépnek. Ám amikor Randal  legjobb barátja, Dante úgy dönt, hogy elköltözik, úgy érzi, kötelessége egy méltó búcsúbulit rendezni neki, ezért különleges fellépőt rendel a kajáldába.

Miért sokkoló: Az eredeti terv szerint egy csajt rendelnek, aki leszop egy szamarat, ami már önmagában eléggé sokkoló, de a végén kiderül, hogy egy testes férfi elégíti ki szegény állatot, majd meg is dugja.

8. Félelmetes társaság

Kik szexelnek: egy rakás gazdag és a kiszemelt áldozatuk

Miről van szó: Bill-nek mindene megvan, gazdag elkényeztetett, de valahogy mégsem érzi magát a család tagjának. Amikor nővére barátja egy rejtélyes felvételt ad neki, elkezd gyanakodni, de arra a szörnyűségre, amire rá kell jönnie, nem számított. 

Miért sokkoló: Mert a társaság tagjai nem közönséges emberek, hanem egy másik faj. Képesek egymásba olvadni és A dolgot megszégyenítően alakváltani, melyet egy szegény áldozat halálra dugását jelentő hatalmas orgián használnak fel. 

7. Parfüm - Egy gyilkos története

Kik szexelnek: a kivégzésre egybegyűlt tömeg

Miről van szó: Jean-Baptiste Grenouille a valaha élt legzseniálisabb parfümkészítő, csupán egy probléma van vele, hogy halott lányok bőréből nyeri ki hozzá az illatot. A végeredmény annyira ellenállhatatlan, hogy amikor ki akarják végezni, egy zsebkendőre fúj a parfümből, mire mindenki elalál és hatalmas orgia veszi kezdetét.

Miért sokkoló: Mert a kivégzésre összegyűlt tömegből mindenki, de konkrétan tényleg mindenki elveszti az eszét az illattól és a filmtörténelem egyik legnagyobb, körülbelül 1000 fős orgiájának lehetünk szemtanúi.

6. Reanimátor

Kik szexelnek: Dr. Carl Hill és Megan Halsey

Miről van szó: Herbert West felfedez egy szérumot, melyel vissza tudja hozni a holtakat, vagy ahogy ő nevezni reanimálni. A zombiszerű lények azonban elég veszélyesek, ahogy arra ők maguk is rájönnek közben.

Miért sokkoló: Dr. Hill is ilyen zombivá változik, ráadásul olyan fajtává, akinek a feje nem a helyén van, hanem a kezében tartja. Ilyen pozícióban támadja meg szexuálisan Megan-t és kezdi el csókolgatni levágott fejével.

1:10:17-től!

5. Álmodozók

Kik szexelnek: Matthew és Isabelle

Miről van szó: Matthew egy amerikai cserediák Párizsban, aki megismerkedik egy ikerpárral, Théo-val és Isabelle-lel. Miután hozzájuk költözik, feltűnik neki, hogy milyen morbid a testvérek kapcsolata és mennyire lazán tekintenek a szexualitásra. Számukra minden csak játék.

Miért sokkoló: Egyik nap, amikor Matthew veszít egy játékban, ahol ki kell találni a film címét, amire a másik gondolt, Théo azt a bűntetést szánja neki, hogy vegye el a húga szüzességét. Mivel a fiú nem akarja, ezért eleinte lefogja, amíg a lány levetkőzteti, majd a háttérből figyeli, hogyan dugja meg testvérét.4. Rekviem egy álomért

Kik szexelnek:  Marion Silver és egy prosti

Miről van szó: A film egy drogfüggő fiú és környezete történetét meséli el. Harry anyja orvosa által felírt gyógyszereket szed, míg ő barátnője és legjobb barátja a fűtől kezdve a heroinon át mindent előszeretettel elfogyaszt. Eleinte jó mókának tűnik, de a helyzetük egyre rosszabbá kezd válni.

Miért sokkoló: Harry barátnője olyan szinten függővé válik, hogy a testéért cserébe próbál heroint szerezni. Először csak leszopja a dílert, aki azt ígéri neki, hogy további szolgáltatásaiért cserébe többet is kaphat. Végül egy buliban kell megcsinálnia a seggből seggbe mutatványt egy kurvával, vagyis egy kétvégű műfaszt kell a fenekébe dugnia, miközben a másik vége a másik lányban van.

 

3. Shop Stop

Kik szexelnek: Caitlin és a halott öreg úr

Miről van szó: Randal és Dante egy kisboltban melóznak, ahova furcsábbál furcsább emberek teszik be a lábukat, többek között egy öreg úr, aki egy pornóújsággal bekéredzkedik a wécére.

Miért sokkoló: Mert az öreg annyira felizgul a magazintól, hogy álló farokkal meghal. Majd mikor Dante barátnője kimegy a wécére, a sötétben azt hiszi, hogy ő ül ott a sötétben és jót szexel vele. Amikor végül fény derül a dologra, hogy egy hullával közösült és még élvezte is, az több, mint kiborító mindenki számára.

2. Twin Peaks - Tűz jöjj velem

Kik szexelnek: Laura Palmer és Bob/Leland 

Miről van szó: David Lynch legendás sorozatának, a Twin Peaks-nek az előzménye és folytatása egyben, mely Laura Palmer utolsó napjait meséli el, mielőtt meggyilkolnák. Mivel már tudjuk, ki tette, így csak a mikéntjét meséli el.

Miért sokkoló: A Laura haláláért felelős Bob, aki történetesen egy rettentően gonosz szellem, egyik éjszaka bemászik a lány szobájába és megerőszakolja. Ez már önmagában is rettenetes, de amikor fény derül rá, hogy Bob valójában a Laura apjának megszállt testével tette magáévá a lányt, az gyomorforgató.

1. Nekromantik

Kik szexelnek: Robert, Betty és egy hulla

Miről van szó: Robert munkája a legkevésbé sem szokványos, közúti balesetek után takarítja el a testeket. Igazából szerencséje van, mert ő és felesége nekrofilok, így könnyen hozzájutnak megdugandó holttestekhez.

Miért sokkoló: Egyik nap hazavisz egy rothadó vizihullát, akivel édeshármasba bonyolódnak. De a film további gusztustalanságokat is tartogat, sok országban be is tiltották, ennek köszönhetően igazi kultfilm lett. Nagyon nehezen nézhető és minden téren sokkoló, a filmtörténelem egyik legmegemészthetetlenebb darabja.


Nekromantik by danvanism

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon