asdf

Zsarukból igazságosztó gengszterek!

Egy gengszterfilm, amit a csajok is bírni fognak! És nem csak Ryan Gosling miatt! Arcátlan stílussal határozott célokért küzdenek. A lehengerlő akció jelentek láttatják, hogy  miként válik a báránylelkű rendőrökből mindenre elszánt gengsztereket üldöző osztag.

Gengszterosztag_jelenetfoto (6)

Egyszerű szálon fut a történet, ahol a jó és a rossz csatája zajlik.  A film  a 30'-as 40'-es évek Los Angelesében játszódik ahol a maffia az Úr. Mickey Cohen (Sean Penn) bokszolóból vált alvilági, hataloméhes zsarnokká, aki nem ismert határokat és gátlás nélkül tartotta félelemben a várost. A kábítószer-, a fegyverkereskedelem, a bordélyok, a tiltott játékbarlangok mind az ő fennhatósága alá tartoztak. Mindent ő irányított. Senki nem mert szembeszállni vele. Nemcsak a bűnözőket, a rendőrség és a politikusok nagy részét is irányította. Azonban  egy törvényen kívüli zsarubrigád megpróbálja megtörni a hatalmát.

 John O'Mara (Josh Brolin) és Jerry Wooters (Ryan Gosling), háborús veteránok még hisznek abban, hogy ez a város nem a maffiáé, és nekik az a dolguk, hogy a tisztességet és az igazságot védjék.

GANGSTER SQUAD

A filmet nem csak a látványos akció jelenetek és a városért való harc teszi izgalmassá. Az ellentmondások sora folyamatosan fenntartja a feszültséget és a figyelmet a nézőben.

Gengszterosztag_jelenetfoto (2)

John O'Mara, az örök harcos, aki megtanulta mi a háború, állandó veszélynek van kitéve. A magánéletben kevésbé boldogul, várandós felesége félelmek között várja haza. Az őrmester, felettese (Nick Nolte) javaslatára összeszed egy egységet, akik lépten-nyomon meghiúsítják Cohen ügyleteit. Az "Angyalok városa" megtisztulhat-e a mocsoktól, ha az őrmester különítménye  - bízva a szerencsében - véresebbnél véresebb harc árán győzedelmeskedik.

Gengszterosztag_jelenetfoto (5)

Jerry Wooters (Ryan Gosling) egy igazi macsó, aki meghódítja Grace Faraday-t, a maffia fejének nőjét. Ryan Gosling-nak lassan rutinná válik, hogy Emma Stone-nak csapja a szelet a mozivásznon. Folyamatosan a tűzzel játszik, nem csak az osztag tagjaként, de még Mickey nője elcsábításával is. Jerry pimasz módon csavarja el Grace fejét, aki viszonozza érzéseit. Ezáltal veszélybe sodorja a saját, és a nő életét is.

Gengszterosztag_jelenetfoto (7)

Az őrmester és a gengszterosztaggá verbuválódott egység a végsőkig elmegy, hogy Mickey-t a világból is kiűzzék. A maffiavezér az őrület határa kerülgeti, és dühöng, mert nem tudja, hogy az osztag milyen úton fér hozzá a bizalmas információihoz, amelyek révén az alvilági üzleteifolyamatosan meghiúsulnak. A végső harcot, természetesen a két fő szereplő, John és Mickey vívja meg.

Lebilincselően izgalmas film "Az utolsó cserkész" stílusában. Parádés lövöldözéssel, látványos bunyóval, drámával, vakmerő akcióval és poénos szófordulatokkal nyűgöz le a Gengszterosztag!

Nem ez a „legerősebb” maffiamozi, de Ryan Gosling megnyerő stílusa, Josh Brolin kimeríthetetlen küzdelme, fűszerezve egy kis komédiával, könnyed szórakozást ígér.

JELENETFOTÓK A FILMBŐL ITT!

Megosztás facebookon