asdf

Zac Efron nem mondana nemet a meztelenkedésre

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Teljesen beindult Zac Efron, miután a Rossz szomszédság című produkció hivatalos Los Angeles-i bemutatóját követően a közönség majdnem szétszedte. Olyat talált mondani, amit később talán ő maga is meg fog bánni.

Az év legdurvább korhatáros vígjátékának kikiáltott filmben Zac rengeteg szexuális indíttatású tréfa csiholója, illetve szenvedő alanya, és úgy véli, ezek után már nincs mit titkolnia. Méghozzá szó szerint: "A Rossz szomszédság forgatásán, amikor improvizáltunk, kezdetben még szóltam, hogy gyerekek, vegyünk vissza, mert lassan túlmegyünk minden határon" - mondta Zac.

rosszszomszédság_losangeles (3)

"Attól tartottam, hogy a film tele lesz durva szexuális poénnal, és jaj, mit szólnak majd a producerek, de két hét után rájöttem, hogy pont ez benne a pláne. Ezek után azon sem csodálkoznék, ha legközelebb premier plánban akarnának venni gatya nélkül. És talán nem is mondanék rá nemet." - tette hozzá a sármos színész.

rosszszomszédság_losangeles (1)

rosszszomszédság_losangeles (2)

Nagy hiba volt, hogy Zac Efron ilyen elhamarkodott kijelentésre ragadtatta magát, mert lehet, hogy már íródik is számára a forgatókönyv, amelynek cselekménye pont az intim részletekre van kihegyezve.

rosszszomszédság_losangeles (4)

Rossz szomszédságban Zac Efron egy olyan diákcsapat vezérét alakítja, akik egy békés kertvárosba költöznek, és az állandó bulizással pokollá teszik az ott lakók életét. Ezt különösen egy kisgyerekes házaspár (Seth Rogen és Rose Byrne) sínyli meg, akik háborút indítanak a renitens fiatalok ellen.

(Neighbors - hazai bemutató: 2014. május 15.)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon