asdf

Wyatt Russell is feltűnik a 21 Jump Street folytatásában

  • Szerző: P. Kristóf
Jövőre érkezik a 2012-es sikerfilm, a 21 Jump Street folytatása. Egyelőre nincsenek infók a történetről, de az már kiderült, hogy Wyatt Russell is csatlakozik a szereplőgárdához.

Az első rész vége erősen arra utalt, hogy lesz folytatása, ám ez egészen mostanáig nem volt megerősítve. Aztán nem rég bejelentették, hogy 22 Jump Street néven a Columbia Pictures elkészíti a második részt, melynek forgatása idén szeptemberben kezdődik meg New Orleans-ban.

Azt is megtudtuk, hogy a két főszereplő, Channing Tatum (Jenko) és Jonah Hill (Schmidt) újra feltűnik majd, mint két középiskolásnak álcázott beépített ügynök. A főnöküket alakító Ice Cube visszatérését is bejelentették, Brie Larson viszont nem lesz látható a következő epizódban.

Most az is napvilágot látott, hogy Wyatt Russell, a Szerelem és Becsület, valamint a Cowboyok az űrlények ellen sztárja is szerepet kap a nyolcvanas évek kultikus tévésorozatának filmváltozatában. A fiatal színész egy Zook nevű középiskolást fog alakítani, azt viszont még nem lehet tudni, hogy karaktere gonosz lesz e.

A rendezői székbe az első részt is dirigáló Phil Lord és Chriss Miller kerül vissza és 2014. június 13-ra tervezik a bemutatóját. 

Megosztás facebookon