asdf

Vidd haza Deadpool-t Valentin napra!

  • Szerző: MoziStar
Még a szabad szájú anti-hős számára is fontos a Szerelmesek Ünnepe, ami a Karácsonyhoz hasonlóan felvet egy égetően fontos kérdést: mit vegyünk a párunknak a nagy napra? Mi lehet a szerelmünk igazi záloga, ami túlmutat a mainstream-trendeken? Esetleg már te is unod a végtelenített csokoládé – virág - pezsgő triót? Ha nem szeretnéd a kedvesedet nugát- és cukormérgezésnek kitenni, akkor ez az ajánló neked szól!

 1. Deadpool hátitáska

Aligha van menőbb ajándék a képen látható Deadpool hátizsáknál, ami a kalandok és az izgalmak ígéretét hordozza magában. Ha a párod még kitartóan koptatja az alma matert, akkor ezzel a hátán, a folyosón baktatva a negyedik falat kapargató bérgyilkosnak hiheti magát. A logaritmust természetesen nem fogja helyette megtanulni, de olyan különleges képességgel ruházza fel, amit máshol nem lehetne megkapni. Ez pedig nem más, mint a stílus! Válltáska verzióban is kapható.

2.  Deadpool sapka

Jelenleg a baseball sapkák, jobban mondva a snapback-ek és a fullcap-ek korát érjünk, amelynek keretén belül a fiatalok megpróbálják kifejezésre jutatni a saját személyes gondolataikat, stílusvilágukat. Ha párod is szenvedélyes sapka-gyűjtő hírében áll, akkor a különleges Deadpool snapback-et neki találták ki. Ezzel az ajándékkal abszolút ki fog ragyogni a mainstream, unalmas, klisés sapkák tengeréből. Tökéletes, egyedi, személyre szabott meglepetés!

3. Deadpool baseball dzseki

A szerelmed fanatikus filmőrült, a kedvenc karaktere a szamuráj kardos Deadpool, emellett még szenvedélyesen imádja az egyik legnépszerűbb amerikai sportot, a baseball-t? Akkor ezt a dzsekit neki találták ki, ami a nagy erő és a nagy felelősség mellett - jó segg helyett – igazi stílusérzékről és a karakter iránti elhivatottságról árulkodik. Ennél aligha találsz jobb, és maradandóbb ajándékot Valentin napra!

deadpool_pr_

4. Deadpool póló

A vörös az igazi! Legalábbis a népszerű anti-hős kétségkívül arra esküszik! Ha a mozijegyet már lefoglaltad, de a párodnak, aki köztudottan hatalmas rajongó, nincs mit felvennie a nagy eseményre, amire a szerelemetek megünneplésénél is jobban készül, akkor megtaláltad a tökéletes ajándékot! A két verzióban is kapható, vérvörös pólóban garantáltan új erőre és lendületre kap. Ráadásul a piros nem csak Deadpool, hanem a szerelem és a szenvedély színe is, így biztosra veheted, hogy az ajándékozás után, de még a közös pezsgőzés előtt emlékezetesen meg fogja hálálni a kedvességedet. Mi előre szóltunk!

5. Deadpool póló – hardcore rajongóknak

A fenti pólókat a szelíd, báránylelkű Deadpool-rajongóknak ajánljuk, akik ugyan imádják a karaktert, de nem a túlzott brutalitása, kegyetlensége miatt. Az alábbi sketchelt (rajzolt) verziójú felső ellenben már a kőkemény fanokat, a „deadpoolizmusban” szenvedőket szólítja meg! A grafika eléggé sajátságos szemszögből kapta „lencse végre” a „szuperhőst”. Az egyik kezében mintha egy letépett koponyát, vagy fejet cipelne magával! Amennyiben a párod Deadpool pizsamát hord, Deadpool tányérból eszik, úgy ez a póló a tökéletes ajándék Valentin napra. A közös szelfit se feledjétek!

Ha szerencsés vagy, akkor játékunkon most meg is nyerheted az ajándékok egyikét itt!

Megosztás facebookon