asdf

Vámpírok lepik el a Lurdyt!

damonA külföldön és hazánkban is sikeres Vámpírnaplók sorozat környezettudatos sztárjai idén júniusban Budapestre látogatnak, hogy egy felejthetetlen hétvégét töltsenek együtt legnagyobb rajongóikkal.

Az esemény időpontja 2013. június 28-30., 

Helyszíne: Lurdy ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

Vajon milyen a tökéletes nő a Salvatore fivérek szerint? A valóságban is úgy kedvelik a whiskyt, mint a sorozatban? Milyen számukra az ideális család? Kipróbálták valaha a vámpírok „ellenszerét”, a vasfüvet? Melyik epizód jelentette eddig a legnagyobb kihívást? Miért fontos számukra a környezet- és az állatvédelem? Mivel töltik szabadidejüket és hogyan tartják magukat ilyen jó formában? A többi között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok, akik részt vesznek „Az Elbűvölő Vámpírok Találkozója és Környezetvédelmi Gála” elnevezésű rendezvényen.

A sorozat főszereplői és mellékszereplői közül is érkeznek színészek: itt lesz Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Paul Wesley (Stefan Salvatore),Matthew Davis (Alaric Salzman), Todd Williams (Connor Jordan),Sara Canning (Jenna Sommers) és Torrey DeVitto (Meredith Fell) is....Bővebben itt!

Megosztás facebookon