asdf

Valentin napon érkeznek a Lenyűgöző teremtmények!

Valentin napon érkezik a  mozikba a romantikus fantasy, a Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények (12E), amiben olyan fantasztikus színészek játszanak, mint Emma ThompsonJeremy IronsEmmy Rossum, és két fiatal tehetség:  Alden Echrenreich, akit az Empire magazin a fiatal Leonardo Di Capriohoz hasonlított, és a Palme d’Or díjas rendező, Jane Campion lánya, a törékeny szépségű Alice Englert.

BC-04017

Egy elbűvölő, mágikus, természetfeletti világban játszódó romantikus történet, a Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények (12E). A film két fiatal főszereplőjének neve hamarosan mindenki számára ismert lesz. Az Empire filmes magazin Steven Spielberg felfedezettjét, Alden Echrenreichet a fiatal Leonardo DiCapriohoz hasonlítja, a Palmed’Or-díjas Jane Campion rendező lányáról, a törékeny szépségű Alice Englertről pedig Emma Thompson elismerően nyilatkozott az Elle magazinnak, hangsúlyozva őszinte, és elképesztően hiteles színészi játékát. A két fiatal színész által játszott karakterek, Lena és Ethan állnak a történet középpontjában, az ő szerelmük az összekötő kapocs, ami mindent legyőzhet, akár a Sötét erőket is. Jeremy Irons Lena szigorú nagybácsiját kelti életre, Macont, aki természetfeletti erővel bír, ő is egy ’Igéző’ úgy mint a fiatal Lena. A film egyik érdekessége, hogy a regény írói már eredetileg is Ironsról mintázták karakterüket, még egy fotót is kiragasztottak róla a szobájukban. ’Jeremy valami sokkal többet vitt a Macon karakterébe. Egy olyan Igézőt kelt életre, aki amellett, hogy mágikus erővel bír, mégis emberi, és sebezhető.’- nyilatkozta az újságíróknak Richard LaGravenese rendező. A fiatal Alice Englert nagyon élvezte a közös munkát, szinte apa lánya kapcsolat alakult ki közte és Irons között. –Bár a szüleim révén nem volt ismeretlen számomra ez a világ, a forgatás, a színészet, de mégis rengeteg tanulnivalóm van még. Jeremy Ironst mindig is csodáltam, és most személyesen is tanulhattam tőle.’ –mesélte Alice Englert.

BEAUTIFUL CREATURES

A Lenyűgöző teremtmények világkörüli útja már megkezdődött. Alden Echrenreich, és a filmben a vadóc ’Igézőt’ játszó, bájos Emmy Rossum Moszkvában járt a látványos romantikus fantasy első sajtóeseményén. Emmy ki is tweetelte oldalára mennyire várja az orosz premiert: ’Még sosem jártam Moszkvában, pedig a családom Oroszországból származik. Nagyon izgatott vagyok, hogy végre lássam ezt a gyönyörű várost.’ A szereplők jelenleg az Egyesült Államokban turnéznak február elejéig, a fim vörös szőnyeges világpremierjéig.

Megosztás facebookon