asdf

Újabb képek a Sin City 2-ből

Ahogy közeledik a bemutató időpontja, úgy kapunk egyre több infót, és képeket a Sin City: Ölni tudnál érte című filmből.

A 2005-ös Sin City - A bűn városa című film rengeteg nézőt vonzott a moziba, ami nem is csoda, hiszen Robert Rodriguez és Frank Miller rendezte mozi elképesztő látványával és stílusával beírta magát a filmtörténelembe. Idén pedig új Sin City történetet kapunk, de amíg várunk rá, íme néhány új fotó:

sincity_jessica00

sincity_jessica01

sincity_jessica02

"A szex abszolút egy olyan dolog, ami segít eladni egy a filmet, ami szerintem jó." - mondta Jessica Alba elmondta az Entertainment Weekly magazinnak. A Sin City folytatásáról is nyilatkozott, mégpedig, hogy Frank Miller Sin City: Ölni tudnál érte című filmje is ígér mocskot és erőszakot.

sincity_josh00

sincity_joseph01

sincity_joseph00

"Ez merőben más szerep volt számomra, mint a korábbiak (Nancy sztriptíz jelenet). Féltem, hogy hogyan fogok teljesíteni, hiszen nem vagyok hozzászokva a kiszolgáltatott szerephez." – tette hozzá Jessica, aki a pletykák szerint jól teljesített a forgatáson a kulcsfontosságú karakterben. Persze nem egyedül! A filmben ezúttal is óriási sztárgárda gyűlt össze, a Bűn városában dorbézol majd Jessica Alba mellett Mickey Rourke, Rosario Dawson, Eva Green, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple, Jaime King, Josh Brolin, Bruce Willis, Ray Liotta, Jamie Chung, Marton Csokas és még Lady Gaga is.

sincity_00

sincity_02

Sin City: Ölni tudnál érte - Hazai bemutató: 2014. augusztus 28. 

Korábbi képek a galériában:

 

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon