asdf

Újabb karakterplakátokat kapott a Sin City: Ölni tudnál érte

  • Szerző: Medve Pál
Robert Rodriguez és Frank Miller erőszakban úszó vizuális orgiája óriásit robbantott 2005-ben. Szűk 10 év után most megkapjuk a folytatást is, amihez vadonatúj Jessica Alba karakterplakátok dukálnak.

A rendkívül egyedi látványvilágú képregény adaptáció erőszakos fabulája tovább folytatódik a sötét tónusú bűn városában. Basin City antihősei soha nem nyugszanak, a fekete fehér metropolisz utcáin újra egyesül a már első epizódból ismert sztárparádé, kiegészülve Joseph-Gordon Levitt-tal és Eva Green-nel. A hardcore képregény fanatikusok kedvenc grafikus novellája újra megelevenedik a mozivásznakon Frank Miller (szerző) és Robert Rodriguez kezei által augusztus 21-én. A közelgő megjelenés és Comic-Con találkozó előtt erős kampánnyal képviselteti magát a Bűn városa, most Jessica Alba sztriptíz táncosnő karakteréről kaptunk új posztert, amelyet Mickey Rourke által formált - és az első részből jól ismert - Marv egészít ki.

NEegrzayRXfghk_1_3

 NEegrzayRXfghk_1_2

NEegrzayRXfghk_1_1

Rodriguez által rendezett első 2005-ös eposz után a hollywoodi filmgyártás versenyében kritikailag elég gyengén teljesített a saját projektjeivel. A Machate sorozat és a Csodakavics expolitation - vagy trash - próbálkozásai rendre elbuktak a pénztáraknál, nézőknél és a kritikusoknál is, nem beszélve a Kémkölykök 4. rettenetes epizódjáról. A szűk 10 év alatt "megvadult" rendezőben félő lehet vakon bízni, azonban ne legyünk pesszimisták, reméljük az új Sin City visszahozza a rendező megérdemelt reputációját.

Sin City: Ölni tudnál érte - Bemutató: 2014. augusztus 21.

Megosztás facebookon