asdf

Új posztert kapott Christopher Nolan következő filmje

Christopher Nolan korának egyik legnagyobb hatású rendezője, akinek minden filmjét óriási várakozás övezi és eddig sosem okozott csalódást. Legújabb munkája azonban állítólag még saját karrierjéhez mérve is nagyszabású lesz.

Az Interstellar, vagy magyar címén Csillagok között az idei év egyik legjobban várt alkotása, melyet még a Star Wars hetedik részénél is nagyobb titkolózás övez. Minden, amit eddig megtudhattunk róla az az, hogy Nolan pályafutásának legnagyszabásúbb filmje lesz és egy csapat felfedezőről szól majd, akik egy újonnan talált féreglyukat kihasználva utazhatnak az űr eddig ismeretlen zugaiba. Mindezek mellé korábban kijött még egy teaser plakát és előzetes is, melyek szintén nem mondtak semmit a filmről, de a nagy csendet most megtörte az első hivatalos plakát, melyen már a film mottóját is elolvashatjuk: Mankind Was Born on Earth. It Was Never Ment to Die Here. Ez magyarra fordítva annyit tesz, hogy Az emberiség a Földön született, de nem itt fog kipusztulni. Ráadásul azt is bejelentették, hogy az első valódi előzetes a Godzilla jövő heti premierjén érkezik majd, mely remélhetőleg végre több dolgot is elárul majd a gigászi scifiről.

interstellar

A film főszereplői között ezúttal is ott vannak a rendező kedvencei, vagyis Michael Caine és Anne Hathaway, de a gárdát erősíti még a friss Oscar-díjas Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Casey Affleck, Topher Grace, valamint Wes Bentley is. 

Csillagok között - Hazai bemutató: 2014. november 6.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon