asdf

Több év után kitálalt A szürke ötven árnyalata rendezője

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Valóságos rémálom volt A szürke ötven árnyalata forgatása, mert a rendező és a trilógia szerzője, aki egyben a film egyik producere is volt, szinte semmiben nem értettek egyet.
A rendező, Sam Taylor-Johnson nem is vállalta a másik két rész elkészítését, mert nem szereti, ha beleszólnak a dolgába. Taylor-Johnson úgy fogalmazott, hogy teljesen kiszáradt és levegő után kapkodott, mert E.L. James minden döntését megkérdőjelezte.
50-shades-of-grey-werk01
Taylor-Johnsonnak félidőben már romokban hevert az önbizalma, mert James úgy bánt vele, mintha teljesen inkompetens lenne. „Kemény menet volt ez a forgatás, teljesen ki voltam ütve” – mondta a rendező több évvel a forgatás után, a Stylist magazinnak adott interjújában. Taylor-Johnson A szürke ötven árnyalata traumája után a munkába menekült: elvállalta a Gypsy című tévésorozatot.
50-shades-of-grey-sam-dakota-jamie
Az Ötven árnyalat-trilógia következő részének rendezője, James Foley azonban remekül érezte magát a forgatáson, a másodikkal együtt a harmadik részt is elkészítette - A szabadság ötven árnyalata hagyományos módon Valentin nap környékén kerül majd a mozikba, jövőre.

A szabadság ötven árnyalata/Fifty Shades Freed – Hazai bemutató: 2018. február 8.
Megosztás facebookon