asdf

Találkozz a Trónok Harca szereplőivel a PlayIT-en!

  • Szerző: MoziStar
Imádod a cosplayt? Beöltöznél, vagy csak megnéznéd mások fantaszikus jelmezeit? Akkor ne hagyd ki az idei PlayIT-et!
Az április 29-én megrendezésre kerülő budapesti Xbox One PlayIT Show ismét megszámlálhatatlan programmal várja a cosplay szerelmeseit.

Cosplay Verseny

Ha szeretnétek megmutatni jelmezeiteket a nagyvilágnak és bezsebelni az értékes díjakat, akkor április 26-ig jelentkezhettek az Xbox One PlayIT Show cosplay versenyére. Jelentkezhettek egyénileg vagy csoportosan is, a szakmai zsűri által kihirdetett győztesek mellett pedig a közönség is kiválasztja majd a saját kedvencét. Érdemes mihamarabb jelentkezni a versenyre, hiszen 100 000 forintos összdíjazásért megy a verseny!

Cosplay Village

A PlayIT egyik legmozgalmasabb helyszíne ezúttal is a Cosplay Village lesz, úgyhogy aki ide betéved, az ne lepődjön meg, ha a sorok közt jobbról beelőzi Master Chief, vagy maga Darth Vader kéri meg, hogy álljon félre az útból. Számos cosplayer klub képviselteti majd magát, mint az 501-es Légió, a Gyűrűk Ura Cosplay Klub, a Trónok harca cosplay Club, a Törvényenkívüliek Western Csapat, vagy épp az Alkimista Laboratórium, akik olyan változatos programokkal készülnek, mint a jelmezkészítő workshop, figurafestés vagy épp az értékes ajándékokért zajló kvíz.
playit_
Természetesen hazánk legismertebb cosplayerei is tiszteletüket teszik majd a PlayIT-n, így többek közt Zolen ikonikus Master Chief jelmezét és Yuriko legújabb alkotását is megcsodálhatjátok majd.

Emellett jelmezes kiállításokkal, előadásokkal, beszélgetésekkel, retro játékokkal, táncpadokkal és rengeteg egyéb meglepetéssel is várjuk a cosplay rajongókat.

A PlayIT idén magasabbra teszi a lécet, hiszen hazánk legismertebb videósai mellett nemzetközi sztárokkal is találkozhattok a rendezvényen!

A Trónok harca két szereplője, a Yara Greyjoy-t alakító Gemma Whelan és a Podrick Payne-t játszó Daniel Portman is ott lesznek április 29-én a budapesti Xbox One PlayIT Show-n, hogy találkozzanak a rajongókkal, azaz veletek. Nem csak autogramot kérhettek kedvenceitektől, hanem akár egy közös képet is készíthettek velük profi fotós segtíségével.
game-of-thrones-subpage-header
Azt szeretnénk, hogy mindannyian pozitív élményekkel távozzatok a PlayIT-ről, és ne kelljen feleslegesen sorba állnotok. Mivel fizikai képtelenség, hogy több mint 20 000 látogatóval találkozzon Gemma Whelan és Daniel Portman, így PlayIT belépőtök mellett különböző Upgrade jegyek megvásárlásával garantálhatjátok az aláírásokat és a közös fotókat.
Megosztás facebookon