asdf

Szente Vajk örömmel vállalta Paddington szinkronszerepét

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
A világhíres mackó, Paddington kicsik és nagyok örömére november 30-án végre a hazai mozikba is visszatér egy még izgalmasabb, még látványosabb kalanddal, ezúttal is Szente Vajk hangján.
A színész-rendező-műsorvezető már ismerte Paddington karakterét mielőtt 2014-ben először felkérték, hogy a világsikerű mesesorozatából készült egész estés családi film főszereplőjének ő adja a hangját.

„Közel áll hozzám ez a csodálatos történet a jószívű mackóval a középpontban, aki próbálja megtalálni a helyét az emberek között. Nagy Londonba járó vagyok, és ott Paddington figurája igazi szimbólum. Nagyon örültem, mikor felkértek erre a szerepre.”
paddington_szentevajk_01
Az alkotók, csak úgy, mint a nagysikerű első résznél - amikor is a perui dzsungelből London nyüzsgő forgatagába megérkezett a kis bocs –, az eredeti regénysorozatból merítettek ötletet. A kis medve most is csetlik-botlik, jókedvével és finom marmeládos szendvicsével még a legnagyobb gazfickók szívét is meglágyítja. A folytatásában Paddington boldogan éldegél Londonban a Brown családnál, a helyi közösség imádja őt, ám egy véletlen folytán egy betörésen kapják, ami veszélyes és vicces kalandok felé sodorja a kis mackót. És hogy Szente Vajk kinek is ajánlaná ezt az őszinte és vidám pillanatokkal teli filmet?
paddinton2_jelenet01
„Minden korosztálynak szól, 0-tól 180 éves korig. Az angolok nagyon jók a családi szórakoztatásban. Azt szokták mondani, hogy a második rész picit elmaradhat az elsőtől, de ennél a filmnél pont fordítva történt. Az alkotók most éreztek rá igazán a történet lényegére. – tette hozzá a színész, aki még a Paddington 2. premierje előtt rendezőként és dalszövegíróként áll a rivaldafénybe, amikor is a SunCity című popmusicalje debütál.


A Paddington 2. Hugh Grant, Brendan Gleeson, Hugh Boneville, Sally Hawkins, Julia Walters főszereplésével november 30-tól a mozikban!
Megosztás facebookon