asdf

Száz férfi leste a dögös Blake Lively-t

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Blake Lively új filmjében, A zátony-ban egy cápával küzd meg egy apró, a tengerből éppen csak kiálló szigeten meghúzódva, de civilben az oroszlánoktól fél.

"Los Angeles igazi oroszlánbarlang, a gyerekünket biztosan nem nevelhetjük fel ott" – nyilatkozta a színésznő, aki A zátony bikinis képsorai szerint két terhesség között is csúcsformába tudja hozni magát.

blakelively_azatony00

the-swallows

"Mi tudtuk, mit vállalunk, amikor színészek lettünk, de a gyerekeink csak belecsöppennek a hírességek körüli őrületbe. Menekülünk LA-ből."

blakelively_azatony

A gyönyörű színésznő, és férje, Ryan Reyjnolds ezért költözött a világtól gondosan elszigetelt, New York állambeli Bedfordba, ahol jó pár celeb próbálja megúszni a nyilvánosságot. És az ifjú pár nagyon élvezi az idilli életet.

blakelively_azatony_2016

"Nagyon szeretem a szakmám, szeretnék sokat filmezni, de úgy szeretem a családomat, hogy nem könnyen jövök el otthonról. Azt kicsit sem bánom, ha egy film, egy szerep igazi küzdelem. De jó érvek kellenek ahhoz, hogy kedvem támadjon hozzá. A zátony például nehéz menet volt: sok időt voltam vízben, víz alatt, meg egy szál bikiniben miközben száz férfi vett körül – de végül is megérte."  – mondta a második babáját váró színésznő.

 A zátony/The Shallows - Hazai bemutató: 2016. augusztus 11.

Megosztás facebookon