asdf

Super Bowl - A filmrajongók mini-ünnepe

5 millió dollár. Ennyibe kerül az amerikai futball döntője alatt leadásra kerülő harminc másodperces tv-spotok darab ára. A bődületes összeg fejében a stúdiók igyekeztek a legütősebb, leglátványosabb előzetesekkel előállni. Ezeket gyűjtöttük most össze egy csokorba.

superbowl2016

Jason Bourne – Matt Damon visszatért!

Deadpool, Batman v Superman és Amerika Kapitány: Polgárháború ide vagy oda, az év legjobb és leglátványosabb akciófilmje kétségkívül az új Bourne-felvonás lesz. A döntő alatt levetített harminc másodperces előzetesben minden benne volt, amiért szeretjük ezt a franchise-t: feszes, lendületes, könyörtelen. Matt Damon pedig továbbra is bebizonyítja azt, hogy Jason Bourne még mindig a világ leghalálosabb fegyvere!

Bemutató dátuma: 2016. július 29.

10 Cloverfield Lane - Borzongatóan érdekes a Cloverfield „2”.

J. J. Abrams produkciós cége által gyártott szörny-film továbbra is nagyon frissnek néz ki. Bár a történetről semmi sem derült ki, és a stúdió részéről is nagy a titkolózás, de ennyiből is látszik, hogy végre egy minőségi szörnyfilmmel fog gazdagodni a zsáner egyre vékonyodó palettája. John Goodman-t továbbra is jó újra nagy játékfilmben látni!

Bemutató dátuma: 2016. március 11.

Deadpool – Messze ez a legjobb Deadpool-beharangozó

Eddig is remek anyagokat adtak ki az anti-hős eredettörténetéhez, ám a Super Bowl-ra összevágott trailer messze a legütősebbre és a legmegnyerőbbre sikeredett. Szerencsére nem a karakter vicces oldalára, hanem a negyedik fal döntögetésére és az adrenalintól, a stílustól túlfűtött akciójelenetekre helyezték a hangsúlyt. Az biztos, hogy nem egy tucat, Marvel-szintű szuperhős-filmre van kilátás. Már csak pár nap és kiderül!

Bemutató dátuma: 2016. február 11.

Tini nindzsa teknőcök - A teknőcök megint nem figyeltek oda a jó ízlésre!

Már az első rész is egy felesleges, hollywoodi blockbuster volt, aminek igazán létjogosultsága egy normális világban nem lenne. Azonban az amerikai nézők úgy döntöttek, hogy van igény a folytatásra, amit idén meg is kapunk. Michael Bay produceri gyámkodása alatt újra felrobban a fél város, amit a híres festők és művészek neveiről elnevezett – akik az első rész óta centrifugaként forognak a sírjukban – hősök próbálnak megmenteni. Erősítés gyanánt érkezett Starling City őrangyala, Stephen Amell is, aki ebbe spotban csak pár pillanat erejéig tűnik fel. Csak erős idegzetűeknek ajánlott a megtekintése!

Bemutató dátuma: 2016. június 3.

 

Amerika Kapitány: Polgárháború - Team Vasember vs. Team Amerika Kapitány

Annak ellenére, hogy a Disney-Marvel duó a hagyományaihoz híven kezdik ismét túlpörgetni a soron következő produkciójuk mozgó kedvcsinálóit, ez az előzetes nagyon hangulatosra, sőt a képregény-rajongóknak akár hidegrázósra is sikeredett. A kántálásra hajazó, lüktető háttérzenére történő csapat- és karakterbemutatás kellőképpen hatásos. Már csak egy kérdés maradt: te melyik oldalt választod?

Bemutató dátuma: 2016. május 6.

A függetlenség napja: Feltámadás - Amerikai himnuszra térnek vissza az idegenek

Megérkezett Roland Emmerich új filmjének, A függetlenség napja 2.-nek a legújabb trailere, amit az első részhez képest sokkal hatásosabbra sikerült megvágniuk, ám még így is átlengi a túlzott amerikai pátoszosság. Továbbra sem érzem, hogy van létjogosultsága ennek a folytatásnak, de bízom benne, hogy végül pozitívan fogok csalódni. Addig élvezzük a gyönyörű himnuszra történő eszeveszett zúzást.

Bemutató dátuma: 2016. június 24.

 

X-Men: Apokalipszis - Pont kerülhet az új generációs X-Men trilógia végére

Erre még a legszőrösszívűbb filmrajongó sem mondhatja azt, hogy rossz lenne! Bryan Singer újra és újra bebizonyítja azt, hogy nagyon ért a mutánsok nyelvén. Az Apokalipszis alcímre keresztelt, érzelmektől és drámaiasságtól túlfűzött videóban minden van, amire csak egy X-Men rajongó vágyhat. Az eljövendő múlt napjai után ismét egy kiváló filmélményben lehet részünk.

Bemutató dátuma: 2016. május 27.

 

Dzsungel könyve - Szívfacsaróan szép Maugli „eredettörténete”

Akik Maugli történetén nőttek fel, azok bizonyára a bő két perces beharangozó láttán a könnyeikkel fognak küszködni, ugyanis a Disney, szemben a többi élőszereplős mese-adaptációkkal, nagyon jól nyúlt ehhez a klasszikus gyökerekkel bíró történethez. Röviden: érzelmes és mérhetetlenül látványos. Ha mentes lesz a giccstől, akkor egy kiváló kalandfilmre van kilátás. Mi már képzeletben jegyet váltottunk erre az őserdei kalandra!

Bemutató dátuma: 2016. április 15.

 

Secret Life of Pets - Állati cuki történet a házi kedvencek „titkos” életéről

A Universal idén egy ártatlan, házi állatokról szóló történettel próbálja meg elbűvölni a csöppségeket. Bár a látottak alapján nem egy újabb Agymanókról vagy Minyonokról van szó, mégis megérhet egy misét, mert az állatok tényleg nagyon aranyosan, szerethetően vannak ábrázolva. Ha ehhez a koncepcióhoz még egy vicces történet is társulni fog, akkor tényleg nem lehet okunk a panaszra.

Bemutató dátuma: 2016. július 8.

 

Gods of Egypt - Egyiptom sajnos elveszett!

Gerard Butler ide vagy oda, a Gods of Egypt továbbra is borzasztóan gyengének néz ki – történetileg és látványilag is egyaránt - , pedig még ez a Super Bowl-ra szánt verzió a film legjobban sikerült kedvcsinálója. Gerard Butlernek örülünk, csak úgy, mint Nikolaj Coster-Waldau is, ám ez is Titánok Harca szintű lufinak tűnik. Nagyobb a füstje, mint a lángja.

Bemutató dátuma: 2016. február 26.

 

Eddie the Eagle - Hangulatos sporttörténet Hugh Jackman-nel

Nocsak-nocsak. Úgy látszik, hogy Farkas, aki hamarosan végleg szögre aggasztja az adamantium karmait, megtanult végre jól filmet választani? Az Eddie the Eagle előzetesében az a legszebb, hogy az égvilágon semmit nem mond el a történetből, mégis sikerül abszolút hatásosan átadnia a film remek hangulatát. Már alig várjuk!

Bemutató dátuma: 2016. február 26.

Megosztás facebookon