asdf

Star Wars lázadók lepték el az Urániát!

  • Szerző: MoziStar
Szeptember 23-án, kedd este megérkezett a Star Wars: Lázadók Szellem hajójának legénysége az Uránia Nemzeti Filmszínházba. A Disney Csatorna legújabb animációs sorozatának premier előtti vetítése nagy sikert aratott a sztárvendégek körében is, október 5-től pedig rendszeresen követhetjük a szereplők kalandjait.
"Valamikor réges-rég, egy messzi-messzi Galaxisban..."- erre a mondatra már nem kell sokat várnia a Star Wars rajongóknak, ugyanis október 5-én, vasárnap 09.30-kor debütál a Disney Csatornán a várva várt sorozat, az idei év egyik legnagyobb durranása. A Star Wars: Lázadók története eddig fel nem dolgozott időszakot mesél el, cselekménye a III. és a IV. film között játszódik, mintegy két évtized eseményeit felölelve.
Starvwars_Szandi
Az animációs sorozat különkiadása, a Star Wars: Lázadók- A lázadás szikrája nagy sikert aratott a premier előtti vetítésen a kicsik és a nagyok körében is: Szandi, Harsányi Levente, Csisztu Zsuzsa, Tóth Szabi és Görög Zita a gyermekeikkel érkeztek a rendezvényre, de Batánovics Lili és a 4 For Dance csapata is feltűnt a filmre várakozó tömegben. A Star Wars: Lázadók szereplői az 501-es Légió és a Lázadó Légió hivatalos rajongói klubjának köszönhetően teljes életnagyságban is jelen voltak az eseményen.
StarwarsHarsanyi_Levi_es_Csisztu_Zsuzsa
Harsányi Levente kisfiával, Nándival érkezett a bemutatóra, akiről kiderült, hogy igazi Csillagok háborúja rajongó. A moziban a vetítés előtt Levente elárulta, hogy a lányosabb programokra is fel kell készülniük, hiszen nemsokára megszületik a kislánya: „Minden kész van, megvan a név, még babahintát is vettünk. Ezeket a babás kifejezéseket megint meg kell tanulnom, múlt hétig azt sem tudtam mi az a babahinta. A kislányunk neve Harsányi Lilla Boglárka lesz, és ha minden igaz, október első hetében érkezik, ezt majd a természet intézi, de felkészültünk mindenre.”
starwars_sugarloafszabi
Tóth Szabi, a Sugarloaf gitárosa is eljött kisfiával a premier előtti vetítésre, a zenész is óriási Star Wars rajongó: „Nekem mindig fenntartásaim vannak a Star Wars adaptációkkal, mert nagy Star Wars fan vagyok, de nagyon tetszett a Lázadók, még simán tudtam volna nézni. A koromból kiindulva a negyedik rész az örök kedvencem, kb. 150-szer láttam már. A kisfiammal is végignézettem hat részt, hála istennek nagyon tetszett neki, ő is abszolút rajongó lett hat évesen.„

A Star Wars: Lázadók bevezető dupla epizódja október 5-én, vasárnap 9:30-kor debütál a Disney Csatornán. Október 19-től pedig minden vasárnap, 9.30-tól újabb részekkel várja a csatorna az igazi Star Wars rajongókat.
Megosztás facebookon