asdf

Star Wars: Anakin Skywalker visszatér?

Tekintettel arra, hogy lehet még olyan rajongó, aki a karácsonyi ünnepek alatt nem jutott el a Star Wars: Az ébredő Erő valamelyik előadására, ezért fokozottan felhívom a figyelmet: csak az olvasson tovább, aki látta, vagy feltétlenül szükségesnek érzi, hogy rontsa a saját filmélményét.

 Anakin Skywalker visszatérhet az űroperába?

Egy nagyobb lélegzetvételű ismertetőnkben már beszámoltunk arról, hogy a Rogue One alcímre keresztelt első spin-off filmben reális esély mutatkozik rá, hogy az előzménytrilógiában megismert Anakin Skywalker/Darth Vader Hayden Christensen megformálásában visszatérhet a Galaxis vérkeringésébe.

Az új hírek szerint nagyon úgy fest, hogy nem csak a Halálcsillag tervrajzainak ellopásáról szóló történetben láthatjuk viszont az Erő gyermekét. Ezt az érdekes felvetést a Star Wars: Az ébredő Erő concept art-jaiért felelős művészeti vezető, Iain McCaig hozta nyilvánosságra. Egy vele készített interjúban elejtette, hogy szellemként még viszont láthatjuk a megtévedt Jedi Lovagot. Az eredeti tervek szerint Luke Skywalker édesapjának kísértet alakja egyértelműen nem foglalna állást egyik oldal mellett sem. Anakin-ban jellemében mindig egyszerre volt jelen a sötétség és a világosság. Ez a fajta folyamatos vívódás nem csak az Erő fiában, hanem – SPOILER VESZÉLY! - a rossz útra tévedő Kylo Ren-re is abszolút igaz volt/lesz. Iain McCaig megmutatta az elkészített „bizonyítékot” is. A képek tanulsága szerint J. J. Abrams-ék komolyan mérlegelték Anakin Skywalker vissza hozatalának lehetőségét.anakin_skywalker_szellemAki látta már a filmet, az tudja, hogy asztrális kivetülésben - egyelőre - nem, ám egy erőteljesen „rozsdásodó” maszk formájában visszatért az űreposz emblematikus alakja. Ha tippelnem kéne, valószínűleg a VIII. epizódban vetik be a „legnagyobb sztárjukat”. Mivel Anakin Skywalker képességeiből kifolyólag, többedmagával, képes arra szellem formájában visszatérjen az „életbe”, így könnyen lehet, hogy fontos szerepet fog játszani az Első Rend égisze alatt pallérozódó Kylo Ren sorsának alakulásában.anakin_skywalker_gifValószínűleg Hayden Christensen-en nem múlna a dolog, mert az ifjú Skywalker-t az előzménytrilógia óta nem halmozzák el jobbnál-jobb szerepekkel.

Megosztás facebookon