asdf

Söröspoharakkal dobálták meg Macaulay Culkint!

  • Szerző: Nikk
Nem kis ellenszenvvel találkozott hétvégén a színész és zenekara. A csapat Angliában lépett fel, ahol alkoholos poharakkal dobálták meg a bandát.

A Reszkessetek betörők sztárja és a klasszikus rockzenét játszó zenekara Pizza Underground néven dobja piacra dalait, és lép fel szerte a világban. A hétvégén Angliában, egészen konkrétan Manchesterben lépett fel a formáció. A Dot to Dot fesztivál azonban nem úgy alakult, ahogy azt ők vélhetően szerették volna. A Daily News ugyanis hírül adta, hogy a csapatot sörös poharakkal dobálták meg a közönség tagjai, miközben a The Velvet Underground: Pizza Day című, átdolgozott dalát adták elő.

 

„Inkább itattuk volna őket.” – szólta el magát a színpadon Macaulay. A csapat a koncertszervező szerint is borzalmasan játszott a rendezvényen, ám a dobálózást mégsem érdemelték meg. A koncert félbe is szakadt, ugyanis a 33 esztendős sztár egyszerűen levonult a színpadról. Később a formáció ugyan visszatért volna egy második blokkal, ám addigra már a fél közönség a színpadon volt. A szórakozóhelyről több embert is kitiltottak a megmozdulás után.

 

Macaulay Culkint gyerekszínészként ismerhettük meg, ám az utóbbi időben csak botrányaival kerül a magazinok hasábjaira. 2004 szeptemberében például kábítószer-birtoklás miatt tartozatták le a drog problémákkal küszködő sztárt. A Los Angelesben élő híresség neve kapcsán az utóbbi esztendőkben csak gyenge próbálkozásokat említhetünk a filmek terén (Robot Chicken, A királyság, Szex és reggeli), és úgy tűnik: zeneileg sem alkot maradandót…

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon