asdf

Shailene Woodley és Sam Claflin orgazmus közeli élménye a Sodródás forgatásán

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Tris A beavatottból és Finnick Az éhezők viadalából, azaz Shailene Woodley és Sam Claflin egy mindent elsöprő szerelmi történetben mutatják meg az emberi lélek határtalan erejét, lélegzetelállítóan szép környezetben.
A Sodródás Tami Aschcraft igaz története alapján készült, aki Tahiti szigetén talált rá élete szerelmére, majd együtt vágott neki a férfival a végtelen Csendes-óceánnak, ahol minden idők legpusztítóbb hurrikánjával kellett szembe nézniük.
adrift_movie_werk
Az elismert izlandi rendező, Baltasar Kormákur remek érzékkel mutatja be mekkora erőre és bátorságra volt szüksége a hajótörött Taminek a túléléshez a végtelen óceánon, hogy megtalálja a szárazföldre vezető utat, miközben próbálja megmenteni a férfit, akit szeret. A Sodródás színészei számára nagy kihívást jelentett a két hónapos forgatás: napi 12 órát hánykolódtak a nyílt vízen, minden nap 2 órát hajóztak a felvételek helyszínére, megküzdöttek a tengeribetegséggel, felváltva hánytak, szembenéztek a cápákkal és a háborgó óceánnal. „Hagyni kell, hogy a természet diktáljon és abból mindig valami különleges, egyedi születik. Ha ott vagy, a hullámzó vízen, képtelenség becsapni a nézőket.” – mesélte egy interjúban a rendező.
adrift-movie-shailene-woodley
„Érezni fogják az óceán illatát, a sós vizet a hajukban.” – tette hozzá Shailene Woodley, aki egyébként szigorú diétát követetett a forgatások alatt, reggelire és ebédre csupán két tojássárgáját és párolt brokkolit evett. Az egyik jelenetben, miután a Shailene által játszott Tami rátalál egy kis mogyoróvajra a hajó egy rejtett zugában, elkezdi falni sérülten fekvő szerelmével együtt. A színészek elárulták, hogy valódi extázis ül ki az arcukra. „Iszonyat éhesek voltunk. Színtiszta igazi öröm, amit láthatnak rajtunk. Orgazmus közeli élmény volt mindkettőnknek.” – kapcsolódott be a sztorizgatásba Sam Claflin.
adrift-movie-sam-claflin
Shailene Woodley számára felejthetetlen élmény volt a Sodródás forgatása: „Hihetetlen, amin Tami keresztülment. Egy ilyen történet hallatán, egy ilyen forgatás után az ember teljesen átértékel mindent. Amikor az óceán közepéről látod a napfelkeltét és a naplementét 6 héten keresztül minden nap, mindegy mit csinálsz, és honnan jöttél. Egyszerűen csak szerencsésnek érzed magad, hogy ott lehetsz.”
Sodródás/Adrift - Hazai bemutató: 2018. július 5.
Megosztás facebookon