asdf

Sehol nem látott részletek a Die Hard 5-ből!

Ezt nem lehet kihagyni. John McClane végre visszatér a mozikba: a Die Hard sorozat legújabb része, a Die Hard – Drágább, mint az életed az új évezred tempójában pörög, de a régi, borostás, mogorva rendőr áll az események (és ütések és robbanások és tűzharcok) közepében. A film különlegessége, hogy a New York-i zsaru ezúttal elhagyja szűkebb pátriáját, mert egy különösen fontos ügy Moszkvába szólítja: de a magyar nézők számára nagyon ismerős lesz ez a Moszkva. Élő közvetítés itt!

diehardpremier

A film nemzetközi gálabemutatójára február 7-én, csütörtökön Londonban kerül sor, és mert a Die Hard-filmeknek a világ minden pontján rengeteg rajongója van, a szervezők lehetővé teszik, hogy mindenki a vörös szőnyeg közelébe kerülhessen: magyar idő szerint este 7 órától élőben közvetítik a nagy eseményt. Ráadásként eddig még sehol nem látott részleteket mutatnak a filmből valamint interjút készítenek az érkező sztárokkal: köztük természetesen Bruce Willis-szel és Jai Courtney-val.

Amíg a vörös szőnyeges bevonulásra várunk, addig csekkoljátok ezt a videót, amelyben Budapest is komolyabb szerephez jut!

Aki szeretne valamit kérdezni a sztároktól, az már most megteheti. A kérdéseket a FB-on vagy a twitteren teheti fel (facebook.com/diehardmovies vagy twitter.com/diehard ).

Ezután már csak egy hét, és hozzánk is megérkezik a megállíthatatlan zsaru: a Die Hard – Drágább, mint az életed február 14-től látható a hazai mozikban.

Jelenetfotók itt!

IC Press

Megosztás facebookon