asdf

Scarlett Johanson kitolt a firkászokkal

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Életük egyik legmegrendítőbb élményét élhették át azok az újságírók, akik Scarlett Johanson-nal szerettek volna csoportos interjút készíteni, és tíz órát kellett várniuk, mire a színésznő a rendelkezésükre állt.

A nyugtalanító atrocitásra egy wellingtoni hotelben került sor, ugyanis Új-Zélandon forgatták a színésznő legújabb filmjét, a Páncélba zárt szellem-et. A közeljövőben játszódó akciófilm az egyik legnagyobb produkció, amely Új-Zélandon készült,  Scarlett Johansson pedig napjaink legjobban fizetett női sztárja – ezzel nyugtatta a sajtó képviselőit a színésznő sajtósa, amikor néhány óra után érdeklődni kezdtek, hogy mégis mikorra várható az interjú. Amikor az egyik újságíró vécére kéredzkedett ki, a sajtós figyelmeztette, hogy Johansson bármikor megjelenhet, ezért igyekezzen visszatartani. Nagy izgalmat keltett, amikor végre megjelent Johansson – de sajnos kiderült, ő csak a színésznő négy dublőrének egyike, akik a veszélyes kaszkadőrmutatványokat végezték a filmben. 

Ghost in the Shell01

Tíz óra elteltével megjött a szemlátomást nagyon fáradt színésznő, és kedvesen válaszolt az újságírók kérdéseire, akik közül az egyik szarkasztikusan megköszönte, hogy egy kis időt szakít rájuk.

Páncélba zárt szellem egy kultikus japán manga-, illetve animesorozat (képregény és animációs film) egyik epizódjának feldolgozása. A jövőben egy félig robot rendőr, Kuszanagi őrnagy (Johansson) titokzatos bűnöző ellen nyomoz, aki képes hatalmába keríteni az emberek elméjét. 

Páncélba zárt szellem/Ghost in the Shell – Hazai bemutató: 2017. március

Megosztás facebookon