asdf

Saul fia már az országos TV premier előtt látható az HBO GO-n

  • Szerző: Simon
  • Forrás: HBO
Az Oscar-díjas Saul fia című film már elérhető az HBO GO-n. Miért várnál a premierig? Nézd meg már most online a Saul fiát!

Az HBO GO már az országos TV premier előtt elhozza neked az Oscar-díjas magyar filmet, amelyet online videótárunk segítségével bárhol, bármikor el tudsz érni.

SaulFia_HBOGo

A cannes-i filmfesztiválon kivívott siker, a Golden Globe és számos figyelemre méltó eredmény után Nemes Jeles László rendezése idén megkapta a kiérdemelhető legnagyobb szakmai elismerést, az Oscar-díjat is. Így 35 év után végre ismét magyar film diadalmaskodhatott a gálán a legjobb külföldi alkotások között. A Saul fia az elmúlt hónapokban hatalmas nemzetközi érdeklődésre tett szert, de itthon televízióban eddig még nem mutatták be. Az HBO GO segítségével azonban te is megtekintheted otthonodban a közelgő premier előtt, már ma!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1-zWC067zPQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Az HBO külön büszke arra, hogy az Oscar-díjas film forgatási munkálataiban az a Laokoon Filmgroup vállalt nélkülözhetetlen szerepet, akik nélkül a csatorna legsikeresebb hazai saját gyártású sorozata, a novemberben már második évaddal visszatérő Aranyélet sem valósulhatott volna meg.

Megosztás facebookon