asdf

Saját filmet kap Morbius, az élő vámpír!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az élő vámpír új életre kel. Mármint a Sony filmstúdiónál, ahol elkészült a Morbius-ról, az élő vámpírról szóló film forgatókönyve.
Dr. Michael Morbius figurája eredetileg 1971-ben a Pókemberről szóló képregények 101. számában tűnt fel: a végzetes vérbetegségben szenvedő Nobel-díjas orvos kidolgozott egy ellenszert és megpróbálja saját magát meggyógyítani, de csak még nagyobb bajba kerül: vámpírrá változik, agyarai nőnek, ráadásul szembekerül Pókemberrel is.
Morbius_Spiderman
A későbbi képregényekben azután saját maga is hőssé vált. És most filmfőszereplő lesz. Tagja lesz annak a sorozatnak, amelyet Venom kezd (őt a film kedvéért elképesztően kigyúrt Tom Hardy kelti majd életre), utána valószínűleg Silver Sable és Black Cat jön.
tomhardy_venom
Ezt a filmet Burk Sharpless és Matt Sazama írja, akik a vámpíros és szuperhős filmek komoly szakértőinek számítanak. Hogy kijátssza majd a bűnözők vérén élősködő szörnyet, és találkozhat-e majd a Tom Holland-féle Pókemberrel a filmben, azt egyelőre a hírt közzétevő Variety sem tudja.
Megosztás facebookon