asdf

Sacha Baron Cohen ezúttal idióta focihuligán lesz

  • Szerző: P. Kristóf
A Borat és a Brüno eszement sztárja legközelebb 2015 nyarán tér vissza a mozikba, amikor is egy idióta focihuligánt fog alakítani.

Az őrült szerepeiről és filmjeiről híres angol komikus következő filmjében egy meglehetősen idióta focihuligánt fog alakítani, aki állandó gondot okoz kémként dolgozó bátyjának. Bár a színész kapott egy nagyobb szerepet A nyomorúltakban és cameozott egyet A híres Ron Burgundy legendája folytatásában is, de ez lesz A diktátor óta az első főszerepe. 

sbc

A filmet eredetileg a Paramount készítette volna, de most hirtelen átigazolt a Sony-hoz. Ez azért is furcsa, mert Cohen aláírt egy három éves és legalább két filmre szóló szerződést a Paramount-tal. A váltás okáról egyelőre semmit nem tudni, de a Sony már ki is tűzte a Grimsby munkacímen forgó mozi bemutatójának dátumát 2015. július 31-re. 

Szokásához híven ezúttal sem csupán a főszerepet vállalta el, de a forgatókönyvet is ő írta a Borat és A diktátor társszerzőjével, Peter Baynham-mel. A vígjátékot Louis Leterrier rendezi majd, aki tavaly a Szemfényvesztőkkel durrantott nagyot. 

A Grimsby után a pletykák szerint 2016-ban az Alice Csodaországban folytatásának főgonoszaként láthatjuk majd viszont. Mindkettőt kíváncsian várjuk.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon