asdf

Ryan Reynolds átadta a főszerepet Jake Gyllenhaal-nak

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Deadpool írópárosa és Ryan Reynolds újra együtt dolgozik, de most bevonták Jake Gyllenhaal-t és a legutóbbi Mission: Impossible bombázóját, Rebeca Ferguson-t is.

Ez lesz a mozitörténet első olyan filmje, amely az elejétől a végéig a súlytalanság körülményei között játszódik. Az Élet helyszíne ugyanis a nemzetközi űrállomás, az ISS, hőse pedig hat űrhajós: amerikaiak, angolok, japánok és oroszok. Meg egy egysejtű, amit a Földön kívüli élet első igazi bizonyítékaként visznek a fedélzetre – hogy azután nagyon megbánják.

Elet_jelenetfoto (1)A film különlegessége még, hogy Ryan Reynolds lett volna a főszereplője, de egy másik munkája miatt végül inkább egy kisebb szerepet vállalt csak el, és saját maga helyett Jake Gyllenhaal-t ajánlotta. Ahogy ő mondta: „úgy gondoltam, vele jó lesz forgatás közben hülyéskedni.”

A forgatás közben készült interjúk tanúsága szerint, a hat főszereplő nagyon jó hangulatban dolgozott a hátborzongató hangulatú filmen: igaz, szükség is volt a vidámságukra, hiszen a nap nagy részében kábeleken lógtak: és minden mozdulatukra külön ügyelniük kellett – elvégre azt játszották, hogy a súlytalanság körülményei között, a Föld körül keringve küzdenek meg egy ismeretlen, kiismerhetetlen, de gonosz életformával…

Élet/Life - Hazai bemutató: 2017. március 23.

Megosztás facebookon