asdf

Ryan Gosling kiborult az Oscar-jelölések miatt

  • Szerző: MoziStar
"Nincs Ken Barbie nélkül" - mondta Ryan Gosling a Oscar-jelölések bejelentését követő nyilatkozatában.

A Barbie tavaly bevételi rekordokat döntögetett, és világszerte több mint 1,4 milliárd dolláros bevételre tett szert. A film 8 kategóriában kapott jelölést köztük a legjobb film kategóriában, ám az Akadémia a legjobb színésznő kategóriában Margot Robbie-t, a legjobb rendező kategóriában pedig Greta Gerwig-et nem jelölte.

Ryan Gosling a legjobb mellékszereplő kategóriában kapott jelölést Robert Downey Jr. (Oppenheimer), Mark Ruffalo (Szegény párák), Robert De Niro (Megfojtott virágok) és Sterling K. Brown (American Fiction) mellett.

A színész megtisztelőnek érzi az elismerést, mégis el van KENődve. Nemtetszésének hangot adott KENdőzetlenül: 

„Rendkívül megtisztelő, hogy ilyen figyelemre méltó művészek mellett jelöltek egy olyan évben, amikor ennyi nagyszerű filmet láthattunk. És soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de az is hihetetlenül megtisztelő és büszke vagyok, hogy egy Ken nevű műanyag baba megformálásáért kaptam” – kezdődik Gosling nyilatkozata.

„De nincs Ken Barbie nélkül, és nincs 'Barbie' film Greta Gerwig és Margot Robbie nélkül, a két ember nélkül, akik a leginkább felelősek ezért a történelmet író, világszerte ünnepelt filmért.”

ken_ryangosling

„Senki nem kapott volna jelölést a filmen dolgozók közül az ő tehetségük, szívósságuk és zsenialitásuk nélkül. Ha azt mondanám, hogy csalódott vagyok, amiért nem jelölték őket a saját kategóriájukban, az még enyhe kifejezés lenne. Minden esély ellenére, semmi mással, mint egy pár lelketlen, hiányos öltözetű és szerencsére a lábuk között semmivel sem rendelkező babával, megnevettettek minket, összetörték a szívünket, megdobták a kultúrát és történelmet írtak. Munkájukat el kell ismerni a többi nagyon is megérdemelt jelölttel együtt. Mindezek után nagyon örülök America Ferrerának és a többi hihetetlen művésznek, akik hozzájárultak tehetségükkel ahhoz, hogy ez a film ilyen úttörő legyen.”

Megosztás facebookon