asdf

Robert Pattinson szerint Edward Cullen megformálása nagy kihívás volt!

  • Szerző: Medve Pál
A Twilight vámpíros tiniregény Edward Cullenje, az Országúti bosszúban alakított mesteri karaktere után megszólalt a csillogó vérszívó adta kihívásokról is. Mókásan hangzik nyilatkozata, ugyanis színészi teljesítményét és megítélését erősen befolyásolt az infantilis, faarcú "szörnyeteg".

A Twilight monumentális tinédzser eposza már befejezte a pokoljárását a mozivásznakon, de még mindig beszéd téma Pattinson rajongói és utálói között. Idén a Cannes-ban is bemutatott Országúti bosszúval (The Rover) Guy Pearce oldalán emlékezeteset alakított, a félkegyelmű, szellemileg visszamaradott Rey karakterével. Az Alkonyat széria Edward Cullenjeként megismert Robertet a nyugati filmkultúra neves "kritikusai" ízekre szedték, mondván az előadóművészi talentuma a nullához konvergál. Erre most teljes joggal rácáfolt a napfényben "ragyogó" színész David Michod szikkadt western, road moviejában.

 rover2

A hír pikantériája, hogy Pattinson élete egyik legnehezebb szerepeként emlegette Edward vámpírját, ugyanis 5 éven keresztül kellett ugyanazt a karaktert életre keltenie. Ez a kijelentés helytálló lehet, de barokkos túlzás egy színművésztől, hogy a forgatás és a szerep hosszú időtartama állította kihívások elé. A felületesre írt Edward koncepció nem igényelt többet, csak egy jóképű fizimiskát, így érthetetlen Pattinson kijelentése. 

tumblr_m9xqci3vpi1qc8jh0o8_250

tumblr_mfq7toxCEu1rxevt4o1_250

Megosztás facebookon