asdf

Penélope Cruz Magyarországon forgatott

Penélope Cruz főszereplésével több hétig Magyarországon forgott a “La Reina de España” (Spanyolország királynője) című vígjáték. A spanyol díva mellett többek között a Torrenteként ismert Santiago Segura, és a Homeland sztárja, Mandy Patinkin is szerepel a produkcióban.

A filmet Fernando Trueba rendezi, aki 1994-ben Oscar-díjat nyert a Belle Epoque c filmjével, amelyben szintén Penélope Cropuzzal dolgozott.

Spanyolorszag_kiralynoje_Laokoon_Filmgroup_sajto3

A Queen of Spain (Spanyolország királynője) vígjáték, amely egy az 1950-es években, Madridban zajló filmforgatás történetét meséli el. A történet szereplői már ismerik egymást, 1938-ban együtt forgatták a The Girl of Your Dreams c. filmet. A Spanyolország királynője, az Álomlány folytatása, amelyben visszatérnek az eredeti szereplők, és húsz évvel később folytatódik a történet.  A Spanyolország királynője c. filmben Penélope Cruz egy Macarena Granada nevű színésznőt alakít, akiből az eltelt 20 év alatt hollywoodi sztár lett, így tér vissza szülőföldjére, Madridba. A "film a filmben" történetben a hollywoodi sztár I. Izabella spanyol királynőt alakítja, de hatalmas bonyodalmakat okoz és totális káoszba sodorja filmbeli forgatást. A Spanyolország királynője c. film magyarországi forgatásért a nemrég Oscar-díjas Saul fia c. filmet is gyártó Laokoon Filmgroup felelt, a szervízmunka itthoni vezető producere Stalter Judit volt. 

A forgatás Budapesten április elején fejeződött be, innen Madridba utazott a stáb, ahol előreláthatóan május végéig tart a munka.

Spanyolország királynője - Forgatási képek - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Fotók: Laokoon Filmgroup

Megosztás facebookon