asdf

Pályája csúcsához ért Orlando Bloom!

  • Szerző: Nikk
Most már A Karib tenger kalózai sztárja is elmondhatja, hogy maradandó nyomot hagy maga után, hiszen csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán.

A harminchét éves Orlando Bloom nem ma kezdte színészi pályáját, ám úgy látszik, hogy mostanra érett meg a saját csillag birtoklására. A sármos színész hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy Kate Winslet után megkapta a Walk of Fame 2521-es számú csillagát. A ceremóniára szülei és három éves kisfia Flynn kísérték el, ahol arról is beszámolt, hogy mik a legújabb tervei.

„Jelenleg számos különböző anyag közül válogatok, amikről egyelőre nem szeretnék beszélni. Először felfedezem majd életre keltem a karaktereket a fejemben, és ha végre sor kerül a projektre, pontosan tudom majd, mit és hogyan csináljak.”

Ami a filmezést illeti, a színész mindig is független útként tekintett arra, amit csinál. A népszerű Karib tenger kalózai filmsorozat forgatása után rájött arra, hogy milyen küzdelmeket kell átélnie egy színésznek azért, hogy ne skatulyázzák be egy adott karakterbe.

Orlando Bloom csillag

Legközelebb A hobbit. Oda és vissza című filmben lesz látható, amelynek bemutatója 2014. december 17-re várható.

Szerintetek megérdemelte a csillagot?

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon