asdf

Palvin Barbi szerepet kapott a Herkulesben

Hónapok óta Magyarországon forog Dwayne „The Rock” Johnson filmje, a görög mítoszokból merítő Hercules: The Thracian Wars. A magyar szupermodell régóta áhítozik a színészi karrierről. Rengeteg világmárkához adta már nevét és arcát, több világhírű színésszel is találkozott, de eddig még nem kapott ajánlatot. A gyönyörű modell többször is kijelentette, hogy színésznő akar lenni.

 palvinbarbi

A világszerte ismert Palvin Barbi álma úgy tűnik, valóra válik, vagy legalábbis elindul a filmes pályán. Egyelőre nincs információnk a szerepről, de az biztos, hogy ez egy fontos momentum lehet az életében.

A film rendezője, Brett Ratner közölte Instagram-ján a hírt, egy fotóval, melyen épp a háromszoros Oscar-díjra jelölt sminkmester, Aldo Signoretti veszi kezelésbe a gyönyörű magyar modellt.

 palvinherkules

Arról, hogy Barbi a Herkulesben milyen szerepet fog játszani, bővebb információ nincs, de minden bizonnyal Dwayne Johnsonnak is szemet gyönyörködtető látvány lesz a lány jelenléte.

andy-vajna-palácsik-tímea

Úgy tűnik nem csak Palvin Barbi az egyetlen magyar a hollywoodi produkcióban. Állítólag Andy Vajna feleségét, Vajna Tímeát is láthatjuk majd. A The Rock néven ismert Dwayne Johnsonnal és a Real Madrid futballistájának párjával, Irina Sajkkal forgat. Erről a Bors-nak nyilatkozott bővebben:

"Voltunk kint a forgatáson, és nagyon tetszett. Találkozhattam Irina Sajkkal is, gyönyörű nő. Egyelőre csak annyit tudok, hogy egy macedón nőt játszom majd, de a részletekről csak később lesznek információim" – mondta Timi.

 

Megosztás facebookon