asdf

Paddington mackó táncba vitte Katalin hercegnét

  • Szerző: Simon
  • Forrás: Freeman Film
A várandós Katalin hercegné hétfő délelőtt a Paddington állomásra szervezett jótékonysági eseményen jelent meg, Vilmos herceg és testvére, Harry társaságában. Katalin, aki még mindig a reggeli rosszullétektől szenved harmadik terhessége miatt, az eredeti protokoll szerint nem is vett volna részt a rendezvényen, ám valószínűleg a tüneményes macinak, Paddingtonnak és a 130 lelkes kisgyereknek nem tudott ellenállni.
A királyi család által támogatott alapítványoktól érkezett csöppségek így együtt nosztalgia-vonatozhattak a marmelád-imádó mackóval és előtte a gyönyörű hercegnével is találkozhattak.
Paddington2_1255
Paddington2_01
Az ünnepélyes eseményen a november 30-tól a hazai mozikban is látható Paddington 2. családi vígjáték producere, David Heyman, a film egyik főszereplője, a Downtown Abbey TV-sorozatból is jól ismert, Hugh Bonneville, valamint egy életnagyságú Paddington mackó fogadta a hercegi családot.
Paddington2_03
A kedvességéről és közvetlenségéről híres maci egyből meg is táncoltatta az Orla Kiely által tervezett csodás rózsaszín ruhában megjelent Katalin hercegnét. Több brit napilap már azt találgatta, hogy vajon ez a szín utalás lehet-e a baba nemére. A pár nappal korábban, a Lelki Egészség Világnapjára szervezett eseményen az akkor kék ruhát viselő hercegné számára talán csak tökéletes választásnak tűnt egy ilyen vidám eseményre a pink árnyalat. Egy biztos, a hercegné láthatóan nagy örömmel fogadta a gyerekeket és a világ legkedvesebb, legjószívűbb mackóját, Paddingtont.
Paddington2_0015
Michael Bond világsikerű mesesorozatának főszereplője, Paddington november 30-án visszatér a mozikba olyan fantasztikus színészekkel az oldalán, mint Hugh Grant, Julie Walters, Sally Hawkins, Brendam Gleeson, Jim Broadbent és Hugh Bonneville.

 

Paddington 2. - Hazai bemutató: 2017. november 30.

Megosztás facebookon