asdf

Öreg róka nem vén róka

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A filmes hírek folyton olyanokkal vannak tele, hogy milyen kaszkadőr trükköt vállalt éppen Hugh Jackman a Logan-ben vagy Jake Gyllenhaal az Élet-ben.

De a világ nem igazságos. Mert tulajdonképpen azokról a mutatványokról kellene beszélnie, amelyekhez a Vén rókák főszereplői nem kértek kaszkadőrt, hanem maguk csinálták meg. Hiszen a három amatőr bankrabló nagy kalandjáról szóló vígjáték három főszereplője összesen majd 250 éves, és mind igazi legenda: Michael Caine, Morgan Freeman és Alan Arkin állítólag készen állt az akcióra.

VenRokak_jelenetfoto (2)

"Az egyik legviccesebb nap volt, amikor azt forgattuk, ahogy a három öreg főpróbaként kirabol egy élelmiszer-boltot. És amikor menekülni kell, elrabolnak egy villamos kerekesszéket, amit Michael Caine vezet, Morgan Freeman meg az elejére szerelt kosárban ül. Brooklynban filmeztünk, az igazi forgalomban, és nagyon féltettem őket, de ők élvezték az üldözést, nem akarták átengedni a terepet a várakozó kaszkadőröknek. Morgan Freeman-nek olyan kényelmes volt a kosár, amiben ülnie kellett, hogy egész nap ki se szállt: a szüneteket is ott töltötte. És élvezte, ha száguldozhatott…" – mesélte újságíróknak Zach Braff, a film rendezője. 

Vén rókák/Going in Style - Hazai bemutató: 2017. április 6.

Megosztás facebookon