asdf

Nina Dobrev bevállalta a durva jeleneteket is!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Nina Dobrev hét év után azért hagyta ott a Vámpírnaplók-at, mert úgy érezte, mozifilmekben van a helye: és döntése helyességét új szerepek igazolják. Többek között főszerepet kapott az új Egyenesen át-ban.
Az egykori kultuszfilm remake-jének főszereplői orvosok, akik a halált próbálgatják: megölik és újraélesztik egymást, hogy megtapasztalják, milyen a halál… és nagyon ijesztő dolgokat tudnak meg.

A fiatal színsznő azt nyilatkozta, még sosem kínlódott meg ennyire egy szereppel: az újjáélesztéses jelenetek után csupa kék-zöld folt volt, és kompjútertechnika ide vagy oda, a halállal kapcsolatos vízióinak a felvételei során is alaposan megkínozták.
EgyenesenAt_jelenetfoto (6)
"Először a jelmezemet kellett tűzálló anyagba áztatni, aztán azt kiszárították, majd tetőtől talpig bekenték a testem valami zselével, és végül befújtak valami gázzal azon a részen, ahol égnem kellett. Végül mellém állt egy ember fáklyával, és amikor elhangzott a „tessék”, begyújtott. El kellett játszanom, hogy megijedek a tűztől, mondjuk ez nem volt nehéz, mert tényleg megijedtem. Csak amikor hatszor vagy hétszer megcsináltuk ugyanezt újra, akkor ugyanúgy kellett megijednem. Ehhez képest az már semmi, amikor egy csövet dugtak le a torkomon… de azt hiszem, nagyon jó, ijesztő és elgondolkodtató filmet csináltunk végül – az ilyesmiért az ember eltűri, hogy felgyújtsák párszor."
 
 
Egyenesen át/Flatliners - Hazai bemutató: 2017. szeptember 28.
Megosztás facebookon