asdf

Nem lesz folytatása a Rossz szomszédságnak?

Az idei év legnagyobb robbanása a Rossz szomszédság című vígjáték, a műfajában legalábbis mindenképp. A sikerek ellenére Seth Rogen-t egyelőre nem érdekli a film folytatása.

Minden bizonnyal a nyár egyik nagy nyertese a Rossz szomszédság, amely Amerikában minden idők egyik legjobb nyitányát produkálta a korhatáros komédiák között úgy, hogy még A csodálatos Pókembert is lekörözte a 49 milliós bevétellel. Így, hogy a Seth Rogen kontra Zac Efron harc 18 millióból állt csatasorba, abszolut sikernek könyvelhető el! Összesen eddig 223,4 milliót kaszált a film.

rosszszom2

Érthető módon felmerült a kérdés, hogy jön a Rossz szomszédság 2. (Bad Neighbors 2.)? Ám Seth Rogen és Evan Goldberg (producerek) úgy érzi, még nem állnak készen a folytatásra. Nem vetik el teljes mértékben a második rész elkészítésének ötletét, de semmiképp sem szeretnének egy összecsapott folytatást kreálni.

Seth-Rogen-and-Kevin-Hart
Seth Rogen és Kevin Hart 

Seth Rogen nem először dolgozott együtt Goldberggel, és a Rossz szomszédság sikere óta szóba került köztük a folytatás, viszont most inkább Jazz Copsra koncentrálnak. A Jazz Cops-ban Seth Rogen és Kevin Hart (Pofázunk és végünk, Horrorra akadva 5., Bolondok aranya) egy zsarupárost alakítanak majd a komédiában. Reméljük, azért rosszalkodnak majd még ezek a jópofa szomszédok.

Neighbors-Movie-Seth-Rogen-Zac-Efron

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon