asdf

Muri Enikő drukkol a szerelemnek!

A különleges szerelmi történet, a Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények (12) végre hazánkba is megérkezett. A New York-i és a Hollywoodi premier után a hazai rajongók és hírességek is megtekinthették a Valentin-napon mozikba kerülő romantikus fantasyt.

A szerelemmel, és mágiával fűtött film premier előtti vetítésre az X-Faktoros Vastag Tomi barátnőjével, a Szombat Esti Láz egyik táncosával, Mármarosi Tündével érkezett, a szintén X-es Antal Timi szintén párjával vett részt az elő-Valentin-napi mozizáson. Az idei győztes, Oláh Gergő és felesége is nagy örömmel jött el a világhírű könyvsorozat első regényéből készült filmre, hiszen ők is gőzerővel készülnek már a Szerelmesek napjára. Az idén újra induló táncos műsor, a Szombat Esti Láz próbái már javában zajlanak, ezért az új széria táncosai is boldogan mondtak igent a felkérésre, hogy pihenésképpen megnézzék az Ethan és Lena bimbózó szerelméről szóló fantasyt. A vetítés egyik különlegessége volt, hogy az X-Faktor egyik korábbi szériájában szereplő Kováts Vera, az énekesnő Barbee és Dukai Regina legszerencsésebb rajongói együtt mozizhattak kedvenceikkel.

lenyugozo-16

Muri Enikő a 2011-es X-Faktor legjobb női előadója a vetítés végén boldogan, nagy mosollyal az arcán jött ki a teremből: „Nagyon vártam már a filmet és szerencsére olyan lett, amilyenre számítottam. Igazán romantikus, de ugyanakkor izgalmakkal teli, hiszen drukkolsz a két főszereplőnek, hogy egymáséi legyenek és ne hagyják, hogy a Lena családján ülő „átok” közéjük állhasson.”

A filmet sokan az új Alkonyatként is emlegetik, a két főszereplőt Alice Englertet és Alden Ehrenreich-et pedig az új Kristen Stewartként és Robert Pattinsonként. A Lenát alakító Alice azt nyilatkozta az egyik interjújában, hogy „bár ez is olyan természetfeletti témákat boncolgat, mint az Alkonyat, de mégis más, hiszen itt egyfajta humort is csempésztek bele az írónők és ezáltal a rendező is.”

A történet szerint Lena és Ethan bimbózó szerelmét Lena családjának sötét öröksége is veszélyezteti, és hogy a lány Igéző, akinek a tizenhatodik születésnapján örökre eldől: a Fényé vagy a Sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e. A filmben a fiatal színészek mellett fontos szerepet kapott még Jeremy Irons, Emma Thompson, Emmy Rossum és Viola Davis is. De, hogy végül Lena a jó vagy a gonosz oldalára áll-e és szerelmük legyőz-e minden akadályt, arra február 14-től derül fény a mozikban.

[print_gllr id=1269]

Megosztás facebookon