asdf

Motorral csapódott a falba Száraz Dénes

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: ForumHungary
Április közepétől látható a mozikban az első magyar szerelmes, időkavarós thriller, a Hurok, amelyben a főszerepet Száraz Dénes kapta.

A Jóban Rosszban sorozat közönség kedvenc színésze teljesen új oldaláról mutatkozik be a nézőknek ebben a filmben. Az időcsapdába szorult főhős bőrébe bújva, igazi akcióhősként láthatjuk viszont, aki a szerelméért, a jobb életért bármire képes. A szerep kemény fizikai próbatételek elé állította a színészt, akinek a forgatás során rengeteg verekedésben, üldözésben és menekülésben volt része. A legnehezebb feladatot Dénesnek a motoros üldözés rögzítése jelentette, mivel korábban sosem motorozott, és az alapoktól kellett megtanulnia, hogyan vezesse biztonságosan a járművet. 

Hurok_B1_nagy

A kitűzött időpontra fel is készült a kamerák előtti motoros üldözésre, azonban a felvétel közben kicsit túlhúzta a gázt, ami miatt meglódult alatta a robogó és fékezés nélkül a falnak csapódott vele a színész. Az ütközés hatalmas csattanással járt, de szerencsére Dénesnek semmi baja nem esett. Sőt azonnal felpattant, hogy folytassák a munkát és a megismételt jelenetben már gond nélkül végrehajtotta a feladatot.  További részleteket a Hurok látványos kaszkadőr pillanatairól az alábbi videóból lehet megismerni.

Megosztás facebookon