asdf

Mit érdemes megnézni júliusban a moziban? (2016)

  • Szerző: MoziStar
A forró nyári napokon mindennél jobban vágyunk a nyugalomra, a pihenésre és a hűsölésre. Mindezt persze leginkább vízpart mellett, de ha nem szeretnénk hőgutát kapni, akkor a mozi tökéletes kikapcsolódást nyújt. Szerencsénkre júliusban is sok jó film ad lehetőséget a szórakozásra.

julius_moziajanlo

MIKE ÉS DAVE ESKÜVŐHÖZ CSAJT KERES (16)

Magyarországi bemutató: 2016. július 7.
Rendezte: Jake Szymanski
Főszereplők: Adam DeVine, Zac Efron, Anna Kendrick, Aubrey Plaza
Hazai forgalmazó: InterCom

Kezdjük is a sort egy igen érdekes vígjátékkal, amiben Mike (Zac Efron) és Dave (Adam DeVine) nővérük közelgő esküvője miatt feladnak egy hirdetést, hogy megtalálják azt a két megfelelő lányt, akiket elvihetnek a lakodalomba. A sok jelentkező között a srácok végre rátalálnak az igazira: arra a két csajra, aki felelőtlen bulizásban, elhajlásban és komolytalanságban is túltesz rajtuk. Úgy tűnik Zac Efron-t nem állítja meg semmi és végérvényesen a vígjátékok mezején ragadt. Rossz szomszédságok és egy elszabadult nagyfater után most egy esküvőn tombolja ki magát. 

ÉLETEM NAGY SZERELME (12)

Magyarországi bemutató: 2016. július 14.
Rendezte: Laurent Tirard
Főszereplők: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cédric Kahn, César Domboy
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

Mesebeli szerelem a modern világban. Diane egy gyönyörű nő, az a típus, aki után mindenki megfordul az utcán. Mindemellett határozott, jó humorú, briliáns ügyvéd. Ráadásul épp most lépett ki boldogtalan házasságából, így készen áll, hogy végre összetalálkozzon élete nagy szerelmével. Véletlenek persze nincsenek. Amikor az egyik este egy bizonyos Alexandre felhívja azzal, hogy megtalálta elveszett mobilját, a beszélgetés nem várt fordulatot vesz, és rögvest megbeszélnek egy randit. Az első találkozás azonban nem igazán úgy sül el, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Vajon a méret a lényeg?


A HEGEDŰTANÁR (16)

Magyarországi bemutató: 2016. július 14.
Rendezte: Sérgio Machado
Főszereplők: Fernanda de Freitas, Kaique de Jesus, Lázaro Ramos
Hazai forgalmazó: Mozinet

Egy újabb küzdelem a való életből. A hegedűművész Laerte a zenének él, álmai azonban szertefoszlanak, amikor nem válogatják be a nagy presztízsű Sao Pauló-i Állami Szimfonikus Zenekarba. Hogy eltartsa magát, tanári állást vállal egy állami iskolában a nyomornegyedben. Az új tanár és a kemény világban felnövő diákok eleinte nehezen jönnek ki egymással. Laerte bármit megtenne, hogy kiszabaduljon ebből a közegből, egy idő után azonban különleges tehetséget talál a diákjai között, és elkezdi élvezni a tanítást. Pedig a nyomornegyedből szinte lehetetlen kitörni. Inspiráló mozinak tűnik.

JÉGKORSZAK - A NAGY BUMM (6)

Magyarországi bemutató: 2016. július 14.
Rendezte: Mike Thurmeier
Főszereplők: Sid hangja - John Leguizamo, Manny hangja - Ray Romano, Diego hangja - Denis Leary, Ellie hangja - Queen Latifah
Hazai forgalmazó: InterCom

A régi jópofa csapat visszatér! A jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld! És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni. Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

AMIKOR KIALSZIK A FÉNY (16)

Magyarországi bemutató: 2016. július 21.
Rendezte: David F. Sandberg
Főszereplők: Teresa Palmer, Maria Bello, Alicia Vela-Bailey, Billy Burke
Hazai forgalmazó: 
InterCom

Bizony, a moziban is eljön a pillanat, amikor kialszik a fény. Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban...Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről. A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni. De a titkait csak úgy deríthetik ki, ha nála töltenek egy éjszakát a hatalmas, zegzugos, elhagyott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár nagyon messze van...

STAR TREK: MINDENEN TÚL (12)

Magyarországi bemutató: 2016. július 21.
Rendezte: 
Justin Lin
Főszereplők: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

A Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat) rendezésében tárja elénk az Enterprise űrhajó és elszánt legénysége újabb nagyszabású útját. A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.

JASON BOURNE (16E)

Magyarországi bemutató: 2016. július 28.
Rendezte: 
Paul Greengrass
Főszereplők: Matt Damon, Julia Stiles, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Vincent Cassel
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Július végén érkezik a Bourne-franchise ötödik része, amelyben Matt Damon visszatér legikonikusabb szerepében, mint Jason Bourne. A Bourne csapda és A Bourne ultimátum rendezője, Paul Greengrass áll ismét a kamerák mögé a nagysikerű akció sorozat újabb izgalmas, látványos fejezetéhez, melyben a CIA leghalálosabb ügynöke előjön az árnyékból. Damon mellett feltűnik Alicia Vikander, Tommy Lee Jones, valamint Vincent Cassel és Julia Stiles is visszatér.

Megosztás facebookon