asdf

Milla Jovovich a zombik elleni harc helyett a gyereknevelést választotta

Örömteli esemény történt Paul W.S. Anderson-nak és a feleségének, Milla Jovovich-nak az életében, ugyanis a gyönyörű színésznő nem rég a hivatalos facebook oldalán ünnepélyesen bejelentette: áldott állapotban van. Természetesen arra is válaszolt, hogy ennek fényében milyen sors vár a forgatási munkálatok megkezdése előtt álló Resident Evil-franchise záró „akkordjára”.

A film tervezett premierjét az állapotos színésznő egészségének megőrzése érdekében elcsúsztatják. Milla Jovovich elmondta, hogy sokáig tanakodtak azon, hogy mi lenne az ideális megoldás, hiszen jószerivel már a forgatási munkálatok kapujában álltak, ráadásul rengeteg rajongó várja epekedve az újabb posztapokaliptikus kalandot. Végül úgy döntöttek a férjével és egyben a Resident Evil és a botrányosan gyenge Pompeji c. filmek rendezőjével, Paul W.S. Anderson-nal, hogy majd csak a gyermekük megszületése után állnak neki a forgatásnak.

milla_jovovich_terhes

A körülmények ismeretében ez magától értetődik, hiszen egyáltalán nem egészséges terhesen ugrálni és verekedni a zöld vászon előtt. Természetesen a szerkesztőségből mi is gratulálunk Milla Jovovich-nak!

Megosztás facebookon