asdf

Michael Keaton és Dylan O’Brien komoly kiképzést kapott

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
A Golden Globe-díjas Michael Keaton még sosem volt annyira elszánt és bosszúra szomjas, mint legújabb akicó-thrillerében, a New York Times bestsellerre alapján készült Amerikai bérgyilkos- ban.
A legendás színész már többször megvillantotta komikusi vénáját, a rajongók láthatták őt drámai, romantikus, és szuperhős szerepekben is, és most végre egy új oldalát is megmutatja a belevaló veterán kiképzőtiszt, Stan Hurley bőrébe bújva.
Amerikai bérgyilkos 05
A szerepre való felkészülés kemény fizikai munkát igényelt, a színészek több hetes kiképzésen vettek részt, és Michael Keaton-nak nem mással kellett felvennie a harcot, mint Az útvesztő-sorozat és a Mélytengeri pokol sztárjával, a mindössze 25 éves Dylan O’Brien-nel, aki a pörgős akciófilmben a CIA legkegyetlenebb ügynökeként iktatja ki a vérszomjas terroristákat. „Elég jó kondiban tartottam magamat az elmúlt években, de amikor megláttam ezt a fiatal srácot, aki úgy mozog, mint egy puma, és a közelharcban is otthon van, akkor rájöttem, rá kell gyúrnom erre a szerepre.” – mesélte egyik interjújában a színész. „A nézőknek el kell hinniük, hogy a karakterem van annyira szívós, hogy egy újoncot is simán lenyom. És különben is, tök poén, mikor a kaszkadőröket kicsit összeverheted gyakorlás közben. Imádok hülyülni velük. Az egész egy nagy játék.” – folytatta nevetve a Birdman sztárja, aki a forgatások alatt jó tanácsokkal is ellátta fiatal színész társát.
Amerikai bérgyilkos 01
”Michael filmjein nőttem fel, már nagyon régóta a szakmában van, és egy iszonyúan laza csávó. Mikor felkértek a szerepre, a haverjaim nem akarták elhinni, hogy Batmannel szerepelek egy filmben! Megtiszteltetés volt vele játszani.” – tette hozzá a Mitch Rapp szerepében brillírózó Dylan O’Brien, aki az előző filmje forgatásán elszenvedett komoly sérüléseiből felépülve állt újra a kamerák elé. A pörgős akciókkal teli, feszült thrillerben A túlélő sztárja, Taylor Kitsch tűnik fel a bukott CIA ügynök szerepében, valamint a Poirot-sorozat legendás színészét is viszont láthatják a nézők a CIA igazgatójaként.Amerikai bérgyilkos/American Assassin - Hazai bemutató: 2017. szeptember 14.
Megosztás facebookon