asdf

Mi történt igazából a kriptoni hőssel?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A San Diegó-i Comic-Con a mozirajongók legnagyobb éves találkozója: a több mint 160 ezer odagyűlő rajongó sztárokkal találkozhat, és a jövő év filmjeibe leshet bele. És várja néhány nagy meglepetés.

Zack Snyder, a Batman Superman ellen és a most forgó Az igazság ligája rendezője elárulta azt a titkot, ami valószínűleg a legjobban érdekelte a képregény-rajongókat: bár tavaly végignézhették Superman temetését, a hős halála valamiképpen mégsem végleges, és Henry Cavill-nak Az igazság ligája forgatásán is van feladata. A találgatás persze ettől nem szűnt meg, csak átalakult: most mindenkit az érdekel, hogy mi történt igazából a kriptoni hőssel, és hogyan támadhatott fel, ha egyszer Batman és Wonder Woman eltemette őt.

JusticeLeague_firstlook

Cavill mindenesetre nagyon élvezte, hogy ott lehet a Comic-Conon; és mert ott sok rajongó öltözik fel jelmezbe, nyugodtan el is vegyülhetett a tömegben. A sztár, aki máskor egy lépést sem tehetne úgy, hogy ne ostromolnák rajongók, Guy Fawkes-maszkban mászkált, fotózott és fotóztatta magát – anélkül, hogy felismerték volna. Azután besétált a Justice League filmrészletek vetítésére, ahol a zsúfolásig megtelt, 6000 személyes nagyteremben mutattak be részleteket a most forgó filmből, és visszaalakult ünnepelt hírességgé… kb. úgy ahogy Clark Kent szokott Supermanné.

Az igazság ligája/Justice League - Hazai bemutató: 2017. ősz

Megosztás facebookon