asdf

Méltó lesz a 3. Bad Boys film!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Mégis lesz Bad Boys 3.? Nagyon úgy néz ki! Az biztos, hogy nemcsak a gyártó stúdió, hanem a két, két alkalommal is felejthetetlen zsarupárost alakító Will Smith és Martin Lawrence is készen áll a közös munkára.
Sőt, állítólag a forgatókönyv is megszületett, és minden résztvevő elégedett vele, mert úgy érzi, a folytatás méltó lesz az eddigiekhez. Márpedig ez nem kis teljesítmény, mert a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk és Bad Boys – Már megint a rosszfiúk évtizedekre meghatározta a dögös film mértékegységét. Már több éve húzódik a projekt és korábban is hírt adtunk arról, hogy a forgatókönyv elkészült, de reméljük, most már valóban így van.
bad_boys_3_mozi
Az első két részt a tehetsége teljében lévő Michael Bay rendezte, és a miami rendőrök összesen, csak Amerikában több mint 400 millió dollár bevételt termeltek. A Sony most megtalálta az tökéletesnek tűnő rendezőt a projecthez: Adil El Arbi és Bilall Fallah Marokkóban született, és Belgiumban végzett filmes iskolát. Több játékfilmet készítettek már együtt, és a HBO számára rendezték a Fehér hó című sorozat néhány epizódját. Ráadásul a Beverly Hills-i zsaru folytatóiként is felmerült a nevük. Viszonylag tehát kezdők, de teli vannak energiával és bizonyításvággyal: épp, mint valaha Michael Bay…
 
A tervek szerint még idén augusztusban elkezdhetik forgatni a Bad Boys For Life címre keresztelt folytatást.
Megosztás facebookon